Reklama

Telekom rozšíril videotéku o viacero dokumentárnych titulov, niektoré z nich sú zadarmo

Vo videopožičovni Telekomu sa objavila začiatkom apríla až 30 nových dokumentárnych filmov a sérií z dielne BBC a Viasatu. Niektoré z nich sú dostupné bezplatne pre všetkých zákazníkov digitálnej televízie Magio TV ako aj mobilnej TV platformy Magio Go.
Pokračovanie nižšie:

Siahli sme predovšetkým po kvalitných dokumentoch, aby sme aj touto formou podporili snahu rodičov a ich detí čo najlepšie prekovať vynútenú absenciu v školách. Sme stále len na začiatku tejto cesty, naši zákazníci sa môžu tešiť na nové dokumenty a nové projekty už veľmi skoro,“ povedal Andrej Miklánek, manažér zodpovedný za TV obsah v Slovak Telekome a T-Mobile v Českej republike.

Bezplatné tituly dokumentárnych filmov sú dostupných pre všetkých zákazníkov Magio TV a Magio Go v sekcii Videopožičovňa v bezplatnej sekcii služby. Jedným z lákadiel je aj štvordielny dokumentárny cyklus Zem z vesmíru od BBC, ktorý je k dispozícii v českom dabingu. Tento vizuálne nesmierne príťažlivý dokument ponúka úžasné zábery z vesmíru, objavuje našu planétu z úplne novej perspektívy a ponúka doteraz neobjavené súvislosti.

Bezplatné dokumentárne tituly od BBC v službe Videopožičovna:

Zem z vesmíru – 4 diely, Stredozemné more so Simonom Reevom – 4 diely, Rusko so Simonom Reevsom – 3 diely, Extrémna vodná skúška Steva Backshalla, Bábätká: Ich nádherný svet – 3 diely, Špión v snehu, Vitamínové pilulky: zázrak alebo mýtus?, Divoká metropola – 3 diely, Austrálsky veterinár – 4 diely.

Platená ponuka

Ďalšie atraktívne dokumentárne tituly si môžu pozrieť zákazníci s aktivovanou službou Magio Kino M za 3,99 Eur alebo Magio Kino L za 5,99 Eur bez viazanosti mesačne, kde okrem toho získajú aj prístup k stovkám ďalších filmových titulov, ktoré sa pravidelne obmieňajú.

Dokumentárne tituly od BBC v službe Magio Kino M:

Test lieku na Parkinsona: zázračný liek? – 2 diely, Nepríjemná pravda o diétach, Pekná postava- nemilosrdný tlak, Pravda o obezite, Cesta na Mars? Veľká misia, Tikajúce hodinky v našom tele a Môj skvelý mozog.

Dokumentárne tituly od BBC a Viasat v službe Magio Kino L:

Ver mi, som doktor – 3 diely (BBC), Giganti doby ľadovej (BBC), Revolúcie: Myšlienky, ktoré zmenili svet – 6 dielov (BBC), Prečo neustále priberám? (BBC), Špinavá pravda o čistom jedle (BBC), Bezpečná antikoncepcia? (BBC), Ľadové medvede (BBC), Pravda o antibiotikách (BBC), Stop samovraždám mužov (BBC), Placebo experiment – Môže moja myseľ vyliečiť moje telo? (BBC), Divoké Švajčiarsko – 4 diely (Viasat), Nákladné peklo (Viasat), Lovci v čiernych dierach (Viasat), Londýn: 2000 rokov histórie – 4 diely (Viasat), Územie veľkých mačiek (Viasat) a Tajomstvá nacistického vojnového stroja (Viasat), 54 hodín – 2 diely (Viasat)

Filmová zábava pre celú rodinu

Telekom do Videopožičovne Magio TV a Magio GO okrem dokumentárnych titulov pridáva počas apríla aj viac ako 30 nových filmových titulov rôznych žánrov. V ponuke používatelia nájdu kultovú klasiku Hriešny tanec s Patrickom Swayzem, české romantické komédie Špindl či LOVEní a deti sa zabavia pri rodinnom muzikáli Spievankovo a kráľovná Harmónia, dobrodružnom filme Mia a biely lev či animovanom filme Paddington. Zákazníci tak majú k dispozícii v apríli navyše viac ako 50 hodín filmovej zábavy.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.