Reklama

Hudobný kanál Rebel 2 ukončil vysielanie

Český hudobný kanál Rebel 2, ktorý sa zameriaval najmä na rockovú a metalovú hudbu, od dnešného dňa nevysiela. Na jeho programovej pozícii môžu vidieť diváci len oznam o vypnutí programu z dôvodu technických prekážok. Stanicu mohli prijímať diváci prostredníctvom vybraných káblových, IPTV či OTT operátorov, ako aj klienti satelitnej služby Skylink. Program bol navyše šírený aj z vybraných terestriálnych vysielačov v rámci Českej republiky.
Pokračovanie nižšie:

Aktuálny krízový stav, ktorý značne oslabil, ak nie priamo vyradil z prevádzky naše technické a personálne zázemie televízie Rebel 2 – slušnej kanál , a ktorého obnovenie by znamenalo nemalé finančné náklady spolu v spojení s neadekvátnymi odmenami za použitie predmetov ochrany, ktoré sme boli nútení odvádzať kolektívnemu správcovi Intergram a ktoré zásadným spôsobom ohrozujú prevádzku a finančnú sebestačnosť našich hudobných televízií, zapríčinili vypnutie programu našej televízie Rebel 2 – slušnej kanál,“ informoval vysielateľ na sociálnej sieti.

Rebel 2 Slušnej kanál odštartoval svoje vysielanie 4. septembra 2017, kedy nahradil doterajší Slušnej kanál. Prevádzkovateľom je spoločnosť Digital Broadcasting, ktorá stojí aj za programom Rebel.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. škoda že Rebel 2 slušnej kanál ukončil vysielanie . Bol to perfektný Hudobný Tv český kanál .

  2. A to dnes zakódovali aj Šlágr TV k tom Šlágru 2 co byl taky nedávno zakódovaný. Právě pred chvílou mi někdo volal že mu to nejde aj když má kartu a tak sem v p***ijímači zjistil že to jede jen pod Irdeto (624) s Viaccess (500) bez CryptoWorks (d96). Sám taky používám CW kvůli tomu že přes modul Irteto nejde nehrávat ani ze dvou programů z jednoho transpondéru současně oproti přes modul CryptoWorks.

    1. Zdenek:Pre zákazníkov Skylinku to nepredstavuje žiadnu zmenu, stanica zostáva aj naďalej súčasťou všetkých programových balíčkov,“ oznámil Skylink
      Takze tak!

    2. Mato @ :

      Skylink trepe somariny pretože pre tých čo ešte majú modul CryptoWork je to naozaj zmena!!!

      Vieš o tom naozaj veľké nič a iba veríš všetkému čo napíše Skylink.

  3. To bol super rockový kanál… Všetky super stanice končia

  4. SENZI je kodováno od začátku-ŠLÁGR není původní stanice-úplně začínala tato stanice jako PUBLIC TV,poté se změnila na STIL a ŠLÁGR byl jen jako pořad-ze STILu se stal STIL ŠLÁGR a poté ŠLÁGR.

Komentáre už nie sú povolené.