Reklama

DVB-T: TV Senior obnovila šírenie v Rožňave

Obyvatelia Rožňavy a blízkeho okolia si môžu opäť naladiť cez anténu súkromnú regionálnu televíziu Senior v HD kvalite (HD/MPEG-4). K obnoveniu šírenia došlo podľa našich informácií v piatok 17. apríla 2020. Spomeňme, že televízia nebola v tomto multiplexe dostupná od marca tohto roku, kedy sa rozhodla ukončiť šírenie na vlastnú žiadosť.
Pokračovanie nižšie:

Aktuálne je televízia Senior dostupná divákom z troch miestnych DVB-T vysielačov na východnom Slovensku. Konkrétne sa jedná o vysielače v mestách Michalovce (48. kanál), Košice (39. kanál) a Rožňava (24. kanál). Vo všetkých prípadoch ide o miestne DVB-T vysielače operátora AVIS.

TV Senior je súkromná regionálna televízia, ktorá vysiela prostredníctvom vybraných miestnych DVB-T vysielačov na východe krajiny. Sledovať ju však môžu aj zákazníci vybraných IPTV, MMDS a káblových operátorov.

Pravidelne aktualizovaný zoznam terestriálnych vysielačov môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Jeminenku, čo sú to za pripecene správy a ešte pripecenejsie stanice? 🙂

    1. Ja ti neviem, ale mne sa napríklad zdá pripečený výraz „jeminenku“. ;P

    2. Cele DVB-T / T2 je jeden veľký nekonečný príbeh… ale stále dookola…

      Toto myslím všeobecne: Dajú na pár dní, po pár dňoch vyradia, zasa po pár dňoch zaradia, po pár dňoch vyradia a stále dokola a tak stále dokola…

      Diváci už ani nevedia, či sa majú smiať alebo plakať…

      Aká republika, taký systém…

    3. @Mikimauz: trochu budem nesúhlasiť, toto nie je naše špecifikum, deje sa to viac-menej všade. Veď sa len pozri na satelity, aká je tam veľká fluktuácia, obzvlášť na 13E. Tiež tam každú chvíľu zaradia stanicu, o pár týždňov presunú na iný TP, o nejaký čas zakódujú a o ďalší mesiac-dva zrušia úplne…

  2. Som rád že pribudol Senior znovu v RV, uvidíme či prežijú tieto stanice po kríza korone. Skôr ma zaujíma čo bude po skončení prechodu Plustelky na DVBT2, či a kedy prejdeme na Hevc H265 a budú všetky stanice už len v HD. Nevie niekto bližšie info.

    1. To nevie ani Towercom. Mám dojem, že tamojší meneždement operuje ad-hoc spôsobom, žiadna dlhodobá stratégia tam neexistuje. Konajú podľa toho, ako sa šéf vyspí alebo ako ich donútia okolnosti.

  3. Ak tam nenechali pôvodnú pozíciu tak väčšina ani nezistí , že tam niečo znova pribudlo. 99% ľudí nedáva autoscan na TV , len tak z nudy..

    1. Ale dosť veľa TV prijímačov má autoscan nastavený defaultne – vždy po prepnutí vyhľadajú nové služby v danom MUX-e.

    2. Novšie televízory automaticky naladia nové stanice pri prepínaní aj automaticky zmenia EPG na spodnej lište napr. ak sa zmení ochutnávka z Prima Plus na Sport 2. Ale niektoré nové televízory síce zmenia pri novej ochutnávke automaticky kanál za nový, ale EPG na spodnej lište zostáva pre pôvodný program, napr. na novom Panasonicu nechce zmeniť EPG hoci je tam nový program – na spodnej lište zostáva pôvodný názov program, ktorý tam bol predtým (písal som im o tomto probléme, ale nič neodpísali, asi vedia prečo…), je to potrebné ručne vymazať a dať nové ladenie pre dané číslo kanálu.

  4. Moc ani nie vzhľadom na veľkú diskusiu pod veľkým preľadovaním muxov Towercomu.

    1. Lenže podľa počtu sťažností v diskusiách nemôžeš robiť žiadnu štatistiku – je predsa jasné, že ozývať sa budú tí, ktorým niečo nejde. Ostatní nemajú dôvod. A spomínaná diskusia sa ešte k tomu týkala iných problémov.

  5. Otázka na Dušana, čo robíš pre divákov zadarmo ???? Ja pre nich vysielam cez DVB-T. Nepozeraj, vipni !!!

  6. pre Brumty:

    No zadarmo to určite nerobíš, máš zaplatené za reklamu od zadávateľov reklamy!

  7. Od ktorých zadávateľov ???? Nevidíš , že je pokles reklamy o 97% ???? Vieš predať reklamný čas v regionálnej televízií ??? Ak áno , ponúkam Ti 50% maržu.

    1. Napríklad od veľkých automobilových značiek ako si mal Citroën…

  8. To je aj jedina platena reklama, do konca juna. Inac nokomu nic netreba.

Komentáre už nie sú povolené.