Reklama

Česká DIGI TV sa zmenila na Telly

Od apríla pôsobí na českom trhu satelitná a internetová platforma Telly, ktorá nahradila doterajšiu DIGI TV. K zmene došlo presne podľa plánov, v stredu 1. apríla 2020.

Nová platforma poskytuje všetky svoje služby bez viazanosti. Pre doterajších zákazníkov DIGI TV sa nič nemení, pokiaľ sa sami nerozhodnú prejsť na novú ponuku.
Pokračovanie nižšie:

Naši existujúci zákazníci majú na výber. Ak sa rozhodnú pre novú ponuku Telly, môžu na ňu prejsť. Samozrejme s tým, že získajú možnosť sledovať kompletnú ponuku Telly v prvých troch mesiacoch za cenu zvoleného balíčka. Tí, ktorí sú so svojou aktuálnou ponukou spokojní, u nej môžu zostať,“ hovorí Iveta Šlapalová, riaditeľka zákazníckych služieb Telly, a upresňuje: „Zákazníkom, ktorí sa rozhodnú ponechať si svoj balíček, zostane existujúca ponuka za rovnakých podmienok aj po skončení viazanosti ich zmlúv.

Telly ponúka tri programové balíčky Malý (220 Kč), Stredný (400 Kč) a Veľký (600 Kč). Súčasťou najvyššieho balíka bude kompletná ponuka služby, okrem prémiových kanálov HBO, ktoré si budú môcť klienti dokúpiť. Samostatný je tiež balík Sport.

Od svojho štartu má Telly takmer rovnaké programy ako doterajšia DIGI TV. Podľa našich zistení sú navyše zatiaľ iba hudobné stanice Lala TV a VH1 Classic. Operátor však už teraz sľubuje, že má v pláne v blízkej budúcnosti ponuku svojej služby obohatiť o ďalšie programy, vrátane spravodajského kanálu CNN Prima News.

Kompletnú ponuku satelitnej služby Telly, aj s technickými parametrami staníc, môžete nájsť už tradične v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Nechápem prečo telekom už nezruší digi a spraví z toho len magio sat

Komentáre už nie sú povolené.