Reklama

TV Seznam sa mení, ponúkne viac zahraničných seriálov, filmov a dokumentov

Česká televízia Seznam sa zameria viac na akvizičné formáty. Od marca budú do vysielania zaradené nové zahraničné seriály ako PC Rebeli, Špinavý biznis či Zločinná myseľ. Z dokumentov sa môžu diváci tešiť na Forenznú analýzu, Zločinecké impéria, Po stopách hudby a ďalšie. Chýbať nebude ani vlastná tvorba či detské animované seriály.
Pokračovanie nižšie:

Televízia Seznam prešla výraznou programovú premenou. Väčšina obsahu je teraz založená na kvalitnom a zaujímavom akvizičnom obsahu, ktorý je doplnený tým najlepším z vlastnej produkcie,“ povedal riaditeľ TV Seznam Ivan Mikula.

Dôvodom zmeny je pravdepodobne plánovaný štart nového spravodajského kanálu CNN Prima News, ktorý má odštartovať už v najbližších týždňoch.

Televíziu Seznam prevádzkuje internetová spoločnosť Seznam.cz. Svojim divákom ponúkala od svojho začiatku (január 2018) predovšetkým spravodajstvo, publicistiku a počas víkendov aj zábavné programy z internetovej televízie Stream.cz. Televíziu môžu prijímať diváci cez vybraných káblových a IPTV operátorov. Z dôvodu autorských práv však môžu byť niektoré programy u slovenských operátorov blokované. Zo satelitných platforiem má program v ponuke Skylink, T-Mobile Sat a DIGI TV. V rámci ČR vysiela voľne navyše aj v DVB-T a DVB-T2.

Aktuálny program nielen TV Seznam, ale aj ďalších viac ako 160 staníc, môžete nájsť vždy v našom TV Programe.

Mohlo by vás ešte zaujímať