Reklama

Satro upravuje cenník aj ponuku

Satro upravuje od marca 2020 cenník a ponuku služby SATROdigital.

Operátor zvyšuje cenu balíkov Mini SK, Mini CZ a Klasik o 0,5 € mesačne. Za balíky Global a Magyar zaplatia predplatitelia od marca viac o 0,3 € mesačne. Cena programového balíka Mini zostáva bez zmeny.
Pokračovanie nižšie:

Priebežne dopĺňame ponuku kanálov tak, že rozširujeme balíčky KLASIK a KOMFORT nielen o nové kanály, ale aj o HD verzie tých existujúcich. Dlhodobo sa snažíme vyberať to najkvalitnejšie z veľkej ponuky kanálov,“ komentoval zmeny marketingový manažér spoločnosti, Marek Michalík a pokračoval: „S dopĺňaním ponuky o ďalšie kanály súvisia aj vyššie náklady na ich nákup od vysielateľov. Naviac, niektoré známe a už zaradené kanály priebežne zvýšili ceny, a tiež z niektorých sa postupne stali platené stanice. A v neposlednom rade, v prípade programového balíčka MINI sme nútení reagovať na mieru inflácie po viac ako troch rokoch. Ceny balíčkov KLASIK, MAGYAR a GLOBAL upravujeme po deviatich rokoch. Aj napriek týmto skutočnostiam sa stále snažíme cenové úpravy minimalizovať.

Prehľad zmien:

Cena programového balíka Mini sa nemení, ostáva na 4,90 € mesačne. Za balík Mini SK zaplatia zákazníci od marca 2,50 € a za balík Mini CZ 1,50 € mesačne.

Cena programového balíka Klasik sa upravuje na 7,50 € mesačne. Do tohto programového balíka však pribudli televízne stanice: Joj Cinema HD, Discovery HD, NG HD, Viasat Nature HD, Discovery DTX, Travel Channel HD, Eurosport 2 HD, Arena Sport 1 HD a česká stanica Kino Barrandov HD.

Za balíky Global a Magyar zaplatia klienti po novom 1,90 € mesačne.

Do programového balíka Náuka zaradil operátor nové stanice DocuBox a Travel XP HD. Stanicu Animal Planet HD presunul z programového balíka Klasik, a naopak, z balíka Náuka sa presunula do balíka Klasik Discovery DTX. HD verzie staníc National Geographic a Discovery sú k dispozícii po novom v balíku Klasik.

V balíku Hobby pribudli dve nové stanice Fine Living Network HD a Food Network HD. Stanica Auto Motor a Sport sa presunula do balíka Šport.

Do programového balíka Šport pribudla navyše aj stanica Arena Sport 2 a HD verzia stanice Nova Sport 2 či nová stanica Fast&Fun Box. Stanice Eurosport 2 a Arena Sport 1 presunul operátor do balíka Klasik.

Do programového balíka Hudba pribudli stanice Classica a Óčko Expres, ktoré nahradili doterajšie programy Mezzo a Slušnej Kanál.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Výraz „upravuje cenník“ je srandovný eufemizmus…

  2. V tých balíčkoch sú programy, ktoré nesledujem vôbec, hlavne šport,ale platiť za to musím a zrušili ste Animal planet, čo som rada pozerala..Uvažujem, že po rokoch zo Satra odídem.

    1. Zuzana @ :

      Hlavne neodchádzajte k úžerníkom a Jarinovi zo Skylinku od M7.

Komentáre už nie sú povolené.