Reklama

Markíza sa dohodla so združením SAKT, operátori môžu šíriť jej programy aj naďalej

Skupina Markíza a Slovenská asociácia pre káblové telekomunikácie (SAKT) podpísali v pondelok novú viacročnú rámcovú dohodu. Vďaka tomu môžu všetci operátori, ktorí sú členmi SAKT, šíriť stanice Markíza, Markíza +1, Doma a Dajto v HD kvalite aj v ďalšom zmluvnom období. Svojim zákazníkom tiež budú môcť poskytovať službu 7-dňového archívu všetkých staníc Markízy.
Pokračovanie nižšie:

Členovia SAKT majú v nasledujúcich týždňoch časový priestor na podpisovanie jednotlivých zmlúv na základe uzatvorenej rámcovej dohody. Začiatkom tohto mesiaca skupina Markíza podpísala aj ďalšiu rámcovú dohodu o spolupráci s druhým slovenským združením káblových operátorov – Asociáciou prevádzkovateľov káblových telekomunikácií (APKT).

Slovenská asociácia pre káblové telekomunikácie (SAKT) pod sebou združuje viacero operátorov. Patrí medzi ne napríklad ANTIK Telecom, DIGI Slovakia, Slovak Telekom, Towercom, DSI data, Orange, SATRO, SWAN, Obecné siete a ďalší.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nie… Ani dajto… Ani wau… Skrátka ani jeden kanál od skupiny markíza..

    1. Zaujímavé, lebo v Plustelke sú vysielané Markíza, Dajto aj Doma – v DVB-T2, v 4. MUX-e. A Wau patrí do skupiny Joj a tiež sa vysiela v DVB-T.

  2. V plustelke možno ale kto ju nemá tak ten markizu nechytá cez klasickú anténu nájde.. ‍♂️

    1. Naladiť si ju môže kto chce s T2 boxom a má signál z MUX4. So sledovaním je to už inak, lebo je kódovaná. Ak sa ti to nepáči, napíš do Markízy. Odkódovaná už nebude asi nikdy. Za to si môžu ale ľudia sami.

    2. Za to, že Angelika a spol nevysiela voľne v DVB-T môže MONOPOL Towertroll aj s monopólnymi cenami.

    3. Keby veľmi chceli, mohli využívať AVIS, ale oni nechceli. Nezastávam Towercom, ale si pohľadaj ako to celé bolo. Ukončili FTA vysielanie a nemali záujem o DVB-T a ani o dohodu s Plustelkou. Prečo? Lebo chceli aby ľudia prešli na IPTV a satelit. Myslíš, že toto bola náhoda? Až keď už všetci prešli inam, tak sa dohodli zrazu aj s Plustelkou.

    4. @iko: podľa mňa sa s Towercomom dohodli na zaradení do Plustelky až potom, čo mali prvých cca. 6 mesiacov výrazne nižšiu sledovanosť – ľudia asi neprechádzali na satelit a IPTV tak rýchlo, ako si v TV Narkóze mysleli. A pokiaľ mám správne informácie, práve z Narkózy prišla požiadavka, aby Towercom zrušil FTV režim u ČT1 a ČT2. Takže svoje maslo na hlave má aj Towercom, ale od Narkózy je najväčšia drzosť, že sú platená TV a reklamy majú ešte viac, ako predtým. Ale ako hovoríš, na vine sú diváci sami – keď im táto reklamná stoka tak chýbala, že kvôli nej húfne začali platiť satelitným, káblovým a IPTV operátorom a do roka mala zase najvyššiu sledovanosť, keď sa im znovu dovalili na idiotský DOD, tak môžeme čakať, že o pár rokov to isté spraví aj Jojka. Lebo vidia, že sa to Narkóze vyplatilo, tak načo budú platiť za šírenie v DVB-T ťažké milióny – nech platia blbí diváci.

  3. 100% pravda, súhlas, ľudia radi platia mesačne poplatky za TV, Mobily, bankové účty aj keď nemusia a môžu mať uvedené služby grátis ! Takže pokiaľ chcete platiť tak platte, no nie je to úžasné? Taka sloboda…

Komentáre už nie sú povolené.