Reklama

Lepší.TV rozširuje ponuku a prináša viacero noviniek

Internetová služba Lepší.TV, ktorá je dostupná na Slovensku a v Českej republike, prináša v týchto dňoch pre svojich klientov viacero noviniek.

Prvou novinkou je možnosť sledovať seriály a dokumentárne programy z vybraných staníc až 100 dní spätne. Ďalšou novinkou je zavedenie HD vysielania v zariadeniach, kde to doteraz klientom nefungovalo. Reč je o prístrojoch Apple, Chromecastu, internetových prehliadačoch a taktiež niektorých modeloch Smart TV.
Pokračovanie nižšie:


Oddnes môžu navyše všetci predplatitelia sledovať nový poľský regionálny kanál TVT a v pondelok pribudne do ponuky aj český kanál ČT3. Najnovší kanál českého verejnoprávneho vysielateľa bude vysielať denne od 9:00 do 17:25. Programová ponuka bude zložená z výberu zlatého televízneho fondu, tematických magazínov a základného informačného servisu.

Posledná novinka sa týka všetkých nových zákazníkov. Kvôli aktuálnemu dianiu sa Lepší.TV rozhodla, že umožní vyskúšať službu bez záväzkov až do konca apríla len za 0,1 €. Navyše s kompletným balíčkom HBO, ktorý okrem troch staníc HBO, tiež umožňuje sledovanie videotéky HBO OD priamo v prostredí Lepší.TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Mne neseka, posledny mesiac vobec. Skuste si zmenit kodek alebo v routri rezervovat pouzivanu IP adresu pre dane zariadenie alebo dat tuto IP adresu ako prioritnu v ramci siete. Mozno to pomôže.

  1. Lepší.TV výrazne rozšírila aj ponuku slovenských miest v menu-Počasie.

    1. HBO OD,je to služba v aplikácii LepšíTV.HBO GO je samostatná aplikácia,ako predplatiteľ HBO cez LepšíTV máte prístup aj k HBO GO.

    2. Vďaka za vysvetlenie. A už zase blbne pridávanie komentárov…

  2. Mal som tuto tv len som presiel k antiku tv z dovodu lacnejsie a na 4zariadenia za tu istu sumu lepsi tv si pyta za dalsi tv peniaze…

  3. V sobotu večer od 20:30 mala Lepší.TV masívny-CZ+SK ,celoplošný výpadok všetkých služieb.Porucha-odstraňovanie trvalo do ranných hodín.

  4. Čím bude viac streamovacich služieb a prenos videí s vyšším rozlíšením, tým viac budú služby a net padať. Jedniné čo neovplyvňuje počet pripojených alebo veľkosť prenesených dát sú rozhlasové a televízne vysielače DAB+, FM, DVB-T, DVB-T2 a ešte SAT, ale tam môže počasie ovplyvniť príjem.

    Klasické rádio a televízia nepodliehajú kapacitným limitom. V ére koronavírusu hrajú nezastupiteľnú úlohu: digital.rozhlas.cz/klasicke-radio-a-televize-nepodlehaji-kapacitnim-limitum-v-ere-koronaviru-hraji-8167277

    Úrady v ČR vyzvali streamovacie služby k zníženiu rozlíšenia: omediach.com/cesko/17595-urady-v-cr-vyzvali-streamovacie-sluzby-k-znizeniu-rozlisenia

Komentáre už nie sú povolené.