Reklama

ČT3 HD v ponuke Magio TV a Magio Go

V pondelok 23. marca sa objavil nový kanál ČT3 aj v ponukách Magio TV a Magio Go. Telekom tak zaradil novinku od českého verejnoprávneho vysielateľa, ktorá odštartovala práve dnes, na všetky svoje platformy (IPTV, OTT a satelit). Zatiaľ čo v IPTV je dostupná verzia vo vysokom rozlíšení, tak predplatitelia satelitnej služby majú prístup iba k verzii v štandardnom rozlíšení. O pridaní programu do satelitnej služby sme informovali podrobnejšie v predchádzajúcej správe.
Pokračovanie nižšie:

ČT3 je od svojho štartu dostupná všetkým klientom Magio TV a Magio Sat od základného balíka M. Predplatitelia samostatnej služby Magio Go môžu program sledovať od vyššieho balíka Premium Go.

ČT3 vysiela denne od 9:00 do 17:25. Programová ponuka je zložená z výberu zlatého televízneho fondu, tematických magazínov a základného informačného servisu. Podľa vysielateľa však ide len o dočasný program.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

  1. Presne podla telekomackeho vzorca, čím vacsia kravina tym skor ju nejaky tajtrlík zaradi do IPTV v HD, ale ak by ste hladali Prima Zoom HD v IPTV, tak len tazko, určite to nejaky takyto senilny program potrebuje viac.

    Apropo telekom, kde je SD verzia v IPTV?

Komentáre už nie sú povolené.