Reklama

Česká DIGI TV sa zmení na Telly

Po piatich rokoch, kedy investičná skupina Lama Energy Gorup vstúpila do českej DIGI TV dochádza k výraznej zmene. Od 1. apríla bude na českom trhu vystupovať DIGI TV pod úplne novou značkou Telly. Operátor predstaví novú ponuku, zruší viazanosť a spustí vernostný program.
Pokračovanie nižšie:

Zmena názvu je vyvrcholením niekoľkoročnej snahy o modernizáciu platformy, ktorá poskytuje televízny signál ako prostredníctvom satelitu, tak cez internet,“ uvádza operátor v tlačovej správe.

Pre súčasných zákazníkov sa nič nemení, pokiaľ sa sami nerozhodnú prejsť na novú ponuku. Úplnou novinkou je, že Telly zruší viazanosť zmlúv a zavedie vernostný program. Pre nových klientov má Telly pripravenú úplne novú ponuku.

Investície do technológií a rozvoja služby boli skutočne masívne, za päť rokov od roku 2015, čo Lama Energy Group do pôvodnej DIGI TV vstúpila, dosiahli viac ako 250 miliónov korún,“ uviedol Vladimír Rusnák, výkonný riaditeľ spoločnosti DIGI CZ, a doplnil: “ V porovnaní so zastaranou satelitnou platformou, ktorú sme od pôvodného vlastníka prevzali, dnes prevádzkujeme úplne inú službu. Preto sme začali vážne uvažovať o zmene obchodnej značky, ktorá by túto premenu symbolizovala. Tak vznikla Telly.

Telly ponúkne tri programové balíčky Malý (220 Kč), Stredný (400 Kč) a Veľký (600 Kč). Súčasťou najvyššieho balíka bude kompletná ponuka služby, okrem prémiových kanálov HBO, ktoré si budú môcť klienti dokúpiť. Samostatný zostane tiež balík Sport, ktorý odpovedá súčasnému balíku Sport Plus.

Operátor chce v tomto roku aj zjednotiť užívateľské rozhranie na všetkých aplikáciách. Pribudnúť by mala navyše aj aplikácia pre Smart TV značky LG. Novinkou má byť nasadenie kodeku H.265/HEVC, ktorý má pripraviť Telly na vysielanie v UHD kvalite. Okrem toho zmena kodeku prinesie zníženie požiadaviek na dátový tok a umožní klientom sledovať programy v HD kvalite aj pri pomalšom internetovom pripojení.

Tiež do budúcna plánujeme rozširovať našu programovú ponuku. Akonáhle bude spustená, uvedieme novú spravodajskú stanicu CNN Prima News HD. Najmenší diváci sa môžu tešiť na Lala TV HD, „doplnil Vladimír Rusnák.

Ponuka satelitnej služby Telly od 1. apríla 2020

Malý balík (200 Kč/7,8 €)

ČT 1 HD, ČT 2 HD, ČT 24 HD, ČT:D / ČT Art HD, Nova HD, Nova Cinema HD, Nova 2 HD, Nova Gold HD, Nova Action HD, Prima HD, Prima ZOOM HD, Prima Comedy Central, Prima LOVE HD, Prima COOL HD, Prima MAX HD, Prima Krimi HD, TV Barrandov , Kino Barrandov , Barrandov Krimi , Seznam.cz TV, Comedy House, JOJ Cinema HD, JOJ Family, Arena Sport 1 HD, ČT Sport HD, Digi Sport 2 HD, Duck TV, Óčko, MTV Europe, Šlágr TV, VH1, Jednotka HD, Dvojka HD, Trojka, TA3 HD, Al Jazeera English , CGTN , CGTN Documentary , Sky News International , U, TV Sud Est, Music Channel, TV LUX, Gospel Channel, TV Sonce

Stredný balík (400 Kč/15,6 €)

Programy z balíka Malý + Digi Sport 1 HD , Digi Sport 3 HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, FightBox, Nova Sport 1 HD, AXN Czech, AXN Black, AXN White, CS Film/Horor Film, Epic Drama HD, Filmbox Basic, FilmBox Extra HD, Filmbox Plus, Cartoon Network, Disney Channel, Nick Toons, Nickelodeon, Animal Planet HD, Discovery Channel HD, DocuBox, Fishing Hunting, Food Network, Investigation Discovery, Nat Geo Wild HD , NGC HD, Travel Channel HD, TLC, Viasat Explore HD, Viasat History HD, Viasat Nature HD, MTV Rocks, VH1 Classic, CNN, CNN Prima News, Dorcel TV

Veľký balík (600 Kč/23,6 €)

Programy z balíkov Malý a Stredný + Premier Sport HD, Nova Sport 2 HD, Golf Channel, Cinemax , Cinemax 2, Filmbox Family, FilmBox Premium HD, Disney Junior, Lala TV, Nick Jr, Auto Moto Sport, Crime and Investigation, Discovery Science, Discovery Turbo Xtra, Fine Living, History HD, MTV Hits, Eroxxx

HBO (200 Kč/7,8 €)

HBO HD , HBO 2 HD , HBO 3 HD

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. No jo Kluci to Vás jdou vo..bat a kde pak je Sport1HD a Sport2HD A ostatný stanice z Digi Sk.

    1. Bušo @

      Pokud jsi Čech tak se vrať nazpět do školy a nauč se tam Česky. Pokud jsi Slovák tak to vzdej, když na to nemáš protože místo v češtině píšeš v české a nebo v pražské hatlanině.

  2. Křemosysl @ :

    Rozhodně ne tak hrubé a závažné jako to „vo..bat“ místo „o..bat“ a „ostatný stanice“ místo „ostatní stanice“!!!
    Srovnávat prkotiny s vážnou gramatickou chybou jako „y“ namísto „i“ je opravdu ubohé!
    Když jsi tak chytrý tak laskavě jaké? Když dojde na věc tak ty sám tam máš moravské „aj“ namísto „i“ takže laskavě nepoučuj. Bohužel je známá věc že Moraváci mluví paradoxně lépe česky než Češi!!! Jinak můj rodný jazyk není český ale moravský který jsem uvedl i posledním sčítání který byl z jejich strany oficiálně uznávaný.

    1. Zdenek: ja tam mám to „aj“ správne, lebo píšem po slovensky. Ale môj nick ťa mohol pomýliť, chápem. A zmýlil som sa, pardon, nemáš tam 3 chyby – máš ich tam 5. 😀 A to konkrétne 3 chýbajúce čiarky (2x pred „tak“ a 1x pred „protože“), slovo „česky“ sa píše s malým „č“ a spojka „anebo“ sa píše spolu, nie rozdelená na 2 samostatné spojky „a nebo“ (bolo by aj logicky nesprávne radiť ich týmto spôsobom, keďže jedna je zlučovacia a druhá vylučovacia). Neviem, či je úbohejšie porovnávať dve hrubé chyby s jednou hrubou a štvoricou menších k tomu, alebo poučovať iného o pravopise a urobiť pritom 5 chýb… A tiež netuším, či Moravania ovládajú češtinu lepšie, ako Česi – keby som mal súdiť podľa tejto diskusie, tak ani veľmi nie. 😉 Mimochodom, v tomto tvojom druhom príspevku máš chýb až 9 – 8 chýbajúcich čiarok a jedna buď chýbajúca čiarka, alebo spojka „a“. 😉

  3. Bušo je Slovák.Ale to hlavné uniklo za tú cenu nič moc.Uvidíme ako sa im budú odhlasovať abonenťi.

  4. No jo chlapci, přišla krize a mate po prdeli s vašim Telly!

Komentáre už nie sú povolené.