Reklama

Antik Sat ponúka dekódovacie karty a hybridné boxy za špeciálne ceny

Košický operátor Antik Telecom ponúka teraz v rámci akcie samostatné dekódovacie karty a hybridné boxy, ktoré umožňujú príjem programov z platformy Antik Sat, za špeciálne ceny. Kým ešte pred niekoľkými mesiacmi sa cena dekódovacej karty pohybovala približne na sume 12 eur, tak aktuálne je možné zakúpiť kartu cez eshop aj za menej ako 2 eurá. V ponuke sú navyše aj hybridné satelitné prijímače za špeciálnu cenu 49 €.
Pokračovanie nižšie:

S nižšími cenami sa zrejme operátor snaží prilákať viac nových zákazníkov. Navyše oproti konkurencii nie je nutné platiť ani aktivačný poplatok. Stačí si len aktivovať programový balík. Najlacnejší balík so slovenskými a českými kanálmi má stále v cene za 0,99 € mesačne. Podmienkou je však platba minimálne na 6 mesiacov.

U vyšších balíkoch je podľa našich zistení akcia, vďaka ktorej sa klientom zdvojnásobí predplatné. V praxi to znamená, že ak si niekto predplatí napr. balík Rodinná zábava na 6 mesiacov, sledovať ho bude môcť až po dobu jedného roka. Maximálne však môžu získať klienti zadarmo predplatné na 12 mesiacov.

Antik Sat využíva pre šírenie programov družicu Eutelsat 16A (16°E). K dnešnému dňu má v ponuke 87 programov z toho 20 už šíri v novom úspornejšom kodeku HEVC/H.265. Zvyšné programy sú dostupné ešte v staršom kodeku MPEG-4/H.264. Pre príjem je teda nutné zariadenie s podporou HEVC. Kompletný zoznam staníc operátora, aj s technickými parametrami pre príjem, môžete nájsť v sekcii Frekvencie.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ten hybridný box je Antik Nano 3S vo vylepšenej verzii s OLED displejom. Nuž, Antik sa snaží chytiť vlnu a nalákať nespokojných zákazníkov Slizlinku, už sa začína aj otepľovať, takže namontovať či otočiť lavór na 16°E nebude problém…

    1. Teraz som dostal citrón na konkurenčnom fore zabudol som že sa tam môže propagovať len S…nk.Dal som tuto ponuku na Antik ,čo už ,viem kto je chlebodarcom.

    2. Janettek @ :

      A to jsi zjistil včil co je vlastně ten lavor.cz zač? S tímto zk.rvený.webem jsem skončil skoro před dvúma rokama potom co mě za pravdu a za to že jsem se bránil proti provokatérům v diskuzích úplně zablokovali účet! Tento web není nic jiného než jen hlásná trúba Skylinku!!! Jejich web už dlouho nemá vůbec žádnou úroveň!

    3. No, buďme trochu objektívni, lavór.cz prináša solídne články a spravodajstvo. Diskusie sú ale iná vec, tiež som si tam všimol veci, ktoré mi zdvihli obočie… Preto tamojšie diskusie radšej ignorujem. Ich úroveň nedvíha ani to, že vyžadujú registráciu a sú moderované, to tiež poukazuje na kvalitu moderátorov… A neviem, či sa naozaj tak strachujú o ten kus reklamného žvanca od Slizlinku, alebo je to osobná zaujatosť niekoho z tamojšej redakcie, ale fakt sú s tým protežovaním Slizlinku trápni.

  2. Chcem sa opýtať keď si kúpim tento box s kartou ktoré programy slovenské a české sú v základnom balíku ale len hd keď to chcem cez telecom internet a aj tam je cena 0,99€ lebo všade kde čitam je len sat antik 0,99€

  3. Základný balík za 99 centov/mesiac Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, Doma HD, Dajto HD, JOJ HD,
    Plus HD, Wau HD, Nova International HD, Prima Max HD, Prima Cool HD, Prima Zoom HD, Prima Plus HD,
    Barrandov HD, Arena Sport HD, ČT Sport HD, ČT1 HD, ČT2 HD, TA3 HD, Lux HD, ČT 24 HD FTA, Fashion HD FTA,
    Programy v SD Trojka, Prima Krimi, Prima Love, ČT Art, Arena Sport 2, Noe tv, CS Mystery, Senzi, Šlágr.

    1. xixo @

      Prima Love tam je a ne že nie. Inak Prima Plus HD s Nova International HD nie sú v balíku Pre začiatok za 99 centov.

    2. Ja by som sa chcela opýtať keď si kúpim novú kartu antik sat je na nej nejaké promo na vyskušanie kým ju nezaregistrujem.

    3. Promo na karte je. Staci ju vlozit do boxu a nabehne do par sekund. Ide full ponuka 14 dni.

    4. Tak som si zaobstarala novú kartu ,zajtra ju vyskušam v module smit conax v tv Sony či bude nejaké promo.Chcem sa ešte opýtať mám sa
      už zaregistrovať na stránke Antik v zakaznickej zóne a kúpiť balík na začiatok na takých 6 mesiacov a potom ak to pôjde tak nejaký lepší balíček.

    5. @Anima – kartu si zatiaľ môžeš zaregistrovať na svoje meno len cez ich predajcov (nájdeš ich na ich webe antiksat.sk) alebo tak vieš spraviť aj na diaľku a to objednaním si TV balíka z ich e-shopu.

    6. Tak som dnes skušala nedala som kartu s modulom do tv len som skušala pootočiť parabolu po milimetre lebo mám len 65cmx55 ofset ale ani náznak signálu stále len Hodbird13 alebo Astra 19 je to malá parabola treba väčšiu aspon 85.Ktorá frekvencia je najsilnejšia.

    7. @Piotr už som sa zaregistrovala v zakaznickej zone ale som kartu nezaregistrovala,vyskušam promo keď si objednám parabolu tá parabola čo ma logo antiksatu je dobrá?

  4. Chýbajú mi u Antik sat kanály ako je napríklad Viasat History,Viasat Explore, Viasat Nature,a ešte snáď s českých Nova Cinema.

    1. Nova Cinema nie je legálne v ponuke žiadneho slovenského operátora, pokiaľ mám dobré informácie. Možno tak u Skylinku, keď máš nastavený CZ región na karte.

    2. Nedávno som písal že by mal Antik zdieľať s Orange kvalitné stanice Viasat Nature HD, Viasat History HD, Viasat Explore HD a TravelXP HD oproti kanálom od Discovery a ďalej Travel Channel (kde nie takmer vôbec nič o cestovaní) s History kde taktiež nie vôbec nič o histórii narozdiel od toho Viasat History. Tieto stanice by mal podľa mňa zaradiť do balíka „Domáca pohoda“ namiesto staníc Discovery, TLC, Fine Living a Travel HD ktoré by som presunul do balíka “Rodinná pohoda“. Ďalej by podľa mňa malo byť Jojko v obidvoch balíkov a nie iba v tom „Rodinná zábava“ kvôli tomu že jeden z mála detských program vo slovenčine. Takisto aj Spektrum, AMC a Minimax by mohol byť v obidvoch balíkov. Stanice Fishing and Hunting, Mňam TV a Ocko by mohli byť kľudne iba v tom balíku „Rodinná zábava“. Keby Antik z ponuky úplne vyradil CS Mystery (Kino svet) tak by sa podľa mňa vôbec nič nestalo.

  5. Rozsirte ponuku madarskych programov ako to ma freesat a hned k Vam idem.

    1. S ich hybridnym STB pripojenym na net mozes mat aj madarske kanaly 😉

  6. Rotorua : Tak Nova cinema áno máš pravdu,ale aj na príjímači od Freesatu to frčí,keď si nainštaluješ český balíček,a tie Viasaty (tri programy,veď tie sú už dávno na všetkých platformách,tak aj Antiksat je v tomto pozadu sa mi zdá…

    1. Z troch dokumentárnych Viasatov je naozaj dobrý len Viasat History. Ostatné 2 dávajú samé doku soaps, podobne ako Discovery… Ale máš pravdu, mali by byť povinnou jazdou pre každého operátora. Ale Antik sat je popredu v mnohých iných veciach, už to tu niekde bolo popísané (všetky HBO v HD, Cinemaxy tiež, ceny, žiadne uniblocky, žiaden reg. poplatok, atď.)

  7. Má niekto antik a aj ich box?
    Chcel som sa opýtať či sa box dá použiť bez karty na príjem TV napr z internetu a karta na druhom TV v CA module zo satelitu?

    1. Je to aj takto možné, ak na Antik boxe nastavíš hlavný prijem iba cez internet. Nemusia ale fungovat vsetky programy, ktoré majú iba na sate. Len potom by som kartu radšej už do ich boxu nedaval, aby sa náhodou nespárovala.

    2. Pokiaľ je aktivované predplatné ANTIK TV cez internet pôjdu všetky zaplatené programy aj na tomto boxe

  8. CS Mystery ide pod názvom Kinosvet 11094 V 27500 DVB-S2 8PSK 4/5

  9. Za 0.99€ a koľko to bude o rok čo ak 4.99€, alebo viac?

    1. Myslím, že bude stále menej ako v Skylinku aj keď asi budú nútený zvýšiť cenu.

    2. Predplať si to na 10 rokov a prípadné zdraženie sa ťa za tých 10 rokov nedotkne… O tom, že tento balík mal ísť z 0,99€ na 2,99€ sa hovorilo už asi pred dvoma rokmi a zatiaľ nič…

    3. presne ako píše „von Richthofen“. Objednaj teraz na dlhé obdobie a nerieš 😉

    1. V promo ide aj HBO a Cinemax. Asi nemáš naladené správne frekvencie

  10. Ten box Nano 3S nie je obmedzený iba na príjem z Eutelsatu 16E? Dajú sa na ňom prijímať aj napríklad FTA kanály z 13E (Hot bird), Astry 19,2E a podobne? Keď mám multifeed (alebo motor) teda… Má aj blindscan? A čo karty iných operátorov, je možné prepnúť čítačku softwarovo na uni?

    1. Nie je to univerzálny prijímač. Skúšal som starší typ a ten bol vhodný len na príjem Antiksatu.
      Ak chceš príjem z viacerých družíc, použi univerzálny prijímač s HEVC, v ktorom karta bude fungovať. IPTV s archívom môžeš riešiť cez aplikáciu Antik TV GO. Alebo cez ich IPTV prijímač.

Komentáre už nie sú povolené.