Reklama

Platený športový kanál vo februári voľne cez anténu

Diváci, ktorí prijímajú programy prostredníctvom antény, môžu od dnešného dňa sledovať dočasne voľne platený športový kanál Sport 1. Voľné vysielanie bude prebiehať počas celého mesiaca február. Program je k dispozícii divákom na špeciálnej promo pozícii v druhom celoplošnom multiplexe, kde nahradil český kanál Prima Plus. Bežne je vysielanie Sport 1 dostupné v prvom celoplošnom multiplexe.
Pokračovanie nižšie:

Počas voľného vysielania sa môžu diváci tešiť na priame prenosy z hokejovej Tipsport Ligy, KHL, SHL či tenisového turnaja ATP 250. Chýbať nebude ani finálový zápas play-off severoamerickej National Football League v americkom futbale, ako aj finále hokejovej Ligy majstrov.

Sport 1 je štandardne v DVB-T kódovaný systémami Irdeto a CryptoGuard, prijímať ho tak môžu bežne iba zákazníci Plustelky. Športový program vysiela v rámci prvého celoplošného multiplexu, ktorý prechádza v tomto období na nový vysielací štandard DVB-T2.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Neboj mux 1 preklopia do DVBT2 a bude aj v HD.Len si ešte počkáme lebo všetky vysielače čo majú na pláne nie sú v T2.

  2. Kalaj: nebude, pridaním programov RTVS v HD, rádií SRo a Lux HD do MUX1 v DVB-T2 sa zaplnila jeho kapacita. Môžu tam pridať maximálne 1 SD program v MPEG-4, s odretými ušami možno aj dva, ale HD sa už nezmestí. Lebo v RTVS a Towercome sú špiny, ktoré takto tunelujú prachy z koncesií.

    1. A čo na to najvyšší kontrolný úrad a ďalšie inštitúcie, že ako sa zneužívajú verejné financie (dane, koncesie) ? ? ?

    2. Zabudol si uviesť že bude v HD po preklopení Verejnoprávneho muxu do T2.Tam chceli všetky RTVS v HD + Rozhlas vrátane SD.Lenže podľa nich nemáme všetci boxy a tv s T2 MPEG-4 a HD príjem.

    3. Kalaj: a kedy preklopia MUX3 do DVB-T2? Možno tak o 3 roky…

    4. A ešte jedna vec: v DVB-T2 MUX-e nemá význam držať duplikáty staníc v SD. Každý DVB-T2 box na trhu zvláda dekódovánie MPEG-4 v HD, tie stanice v SD tam sú v MPEG-2, len a výlučne kvôli kompatibilite so starými TV a STB…

  3. Celá republika ,,bordel“.A Sport1 nebol nikdy v HD.

    1. Ďakujem za odpoveď. Pomýlil som si SPORT 1 so SPORT 2.

  4. Sport 1,aj Sport 2 sú len v HD, ale cez satelit a IPTV

  5. Vsetky stanice RTVS mali byť len v HD a vo 3. multiplexe ….

  6. Áno šport by mal byť len v hd už to malo byť aspoň v mpeg 4 miesto mpeg 2 a na jar ostatné do dvb t2 a čo je free nechať v mpeg 4 na prechodné obdobie pre preddochodcov

    1. Napr. kto ovláda okrem slovenčiny aj iný cudzí jazyk …

  7. Dnes my skočila joj cinema aj ct 1 ct 2 čo im šibe ?

  8. Dnes zapli promo joj cinema a hneď ho vipli všimol si to niegdo?

Komentáre už nie sú povolené.