Reklama

Highlighty z Ligy majstrov opäť na Dajto

Po dvojmesačnej prestávke prinesie televízia Dajto opäť divákom to najlepšie z Ligy majstrov. Už v utorok, 18. februára 2020 o 23:00, sa na obrazovky televízie vracia relácia Liga majstrov: Highlighty, ktorá v prvom vydaní ponúkne najzaujímavejšie momenty zo súbojov Atlético Madrid – FC Liverpool a Borussia Dortmund – Paríž Saint-Germain.
Pokračovanie nižšie:

Okrem skrátených záznamov z každého zápasu sa diváci môžu tešiť aj na zaujímavé postrehy futbalových expertov, ktorí budú hosťami Dana Očenáša a Sláva Jurka v exkluzívnom štúdiu Ligy majstrov. V úlohe futbalových expertov sa predstavia bývalý skvelý reprezentant Slovenska Ján Ďurica, brankár Ladislav Molnár, ale aj futbalový fajnšmeker Ladislav Borbély, známy svojim vtipnými hláškami.

V osemfinálovej fáze Ligy majstrov sa predstaví najlepších šestnásť tímov a najväčšie zastúpenie majú anglické a španielske kluby, ktoré tvoria polovicu. Okrem obhajcu trofeje FC Liverpool nechýbajú medzi futbalovou smotánkou ani tradičné futbalové giganty ako FC Barcelona, Real Madrid, Juventus Turín, či Bayern Mníchov. Slovenské farby v Lige majstrov bude hájiť čerstvá posila SSC Neapol Stanislav Lobotka.

Veľmi nás teší, že na obrazovkách televízie Dajto pokračujeme vo vysielaní Ligy majstrov. Divákom ponúkneme nielen najlepšie momenty z každého zápasu, ale vysielanie obohatíme aj o štúdio so zaujímavými postrehmi futbalových expertov. Vrcholom sezóny bude, samozrejme, priamy prenos z finálového súboja, na ktorý sa diváci môžu tešiť v sobotu, 30. mája 2020, na Markíze,“ povedal Martin Lisý, šéfredaktor športovej redakcie TV Markíza.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Kedy si Markíza vysielala v 97 až do 2004 každý prenos Ligy Majstrov a teraz Orange má všetkú exkluzivitu ak im to Kyslík predĺží na Tri ďalśie sezóny tak sme pekne nahraný

  2. Keď už má Narkóza také ´výborné´ vzťahy s Pomarančom, viď Kováčik, (mimochodom, highlighty mali byť na verejnoprávnej TV, tak ako v susednom Česku), tak keby neboli taký nenažraný, tak aspoň s každého kola mohli verejne dostupnej TV, v tomto prípade Dajtu, uvoľniť právo druhého výberu.

  3. tie highlighty majú čistý čas cca. 15 min. , ostatných 45 min. sú reklamy a vykecávanie v štúdiu

Komentáre už nie sú povolené.