Reklama

Detský kanál v slovenskom jazyku v ponuke Lepší.TV

Do ponuky OTT služby Lepší.TV dnes pribudol slovenský detský kanál Jojko, ktorý prevádzkuje JOJ Group. Novinka je dostupná všetkým predplatiteľom na Slovensku v štandardnom rozlíšení (SD). Nechýba ani archív vysielania, ktorý bude v tomto prípade k dispozícii na 30 dní.
Pokračovanie nižšie:

Jojko je platenou stanicou, ktorá prináša 24-hodín denne detské programy iba v slovenskom jazyku. Kanál odštartoval 1, januára tohto roku, kedy nahradil doterajší kanál RiK. Vo vysielaní prináša populárne rozprávky ako Krtko, Macko Uško, Bob a Bobek králiky z klobúka, No, počkaj!, Bob staviteľ, Požiarnik Sam, Máša a medveď, Ovečka Shaun či Pat a Mat. Nechýba však ani vlastná tvorba.

Internetovú službu Lepší.TV môže využívať ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Cena základného balíka s približne stovkou programov a archívom stojí 7,39 €/mesiac. Službu je možné využívať vďaka špeciálnej aplikácii na Smart TV, PC či mobilných zariadeniach. K dispozícii je navyše aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Áno,už je v ponuke.Príjemné prekvapenie: v ponuke sú tak ČT:D,Nickelodeon,DuckTV,Duck Plus,Mňau,Top Kids,KiKa,vzdelávací English Club a Jojko.

Komentáre už nie sú povolené.