Reklama

Wimbledon končí na Nova Sport, vysielacie práva získal iný vysielateľ

Športové kanály Nova Sport už nebudú prinášať divákom na Slovensku a v Českej republike priame prenosy z tenisového turnaja Wimbledon. Prevádzkovateľ oboch športových programov prišiel totiž o vysielacie práva na ďalšie ročníky.
Pokračovanie nižšie:

Prvýkrát si zaistil exkluzívne vysielacie práva na Wimbledon pre Českú republiku a Slovensko prevádzkovateľ športových kanálov Eurosport. Vďaka tomu uvidia v rokoch 2020 až 2023 tenisoví fanúšikovia vybrané prenosy z tohto turnaja na športových kanáloch Eurosport 1 a Eurosport 2. Všetky prenosy budú k dispozícii v aplikácii Eurosport Player.

Minulý rok ponúkol Eurosport divákom viac ako 600 zápasov a 250 hodín živého vysielania z Wimbledonu na 33 trhoch. Zápasy zo všetkých kurtov boli dostupné cez OTT streamingovú službu Eurosport Player. Nová dohoda zabezpečuje po štyri roky rovnako rozsiahle pokrytie najstaršieho a najprestížnejšieho tenisového turnaja sveta tiež na nových trhoch, vrátane Českej republiky a Slovenska.

V roku 2020 bude Eurosport naďalej vysielať Australian Open, French Open a US Open na viac ako 50 trhoch. Eurosport tak tento rok predstaví, divákom na Slovensku a v ČR , prvýkrát všetky štyri grandslamové turnaje, z ktorých ponúkne priame prenosy na všetkých platformách a zariadeniach cez svoju OTT streamingovú službu Eurosport Player.

Eurosport už na jeseň minulého roka uzavrel viacročnú dohodu s ATP Tour pre Českú republiku a Slovensko. Od roku 2021 bude teda vysielať aj sériu 41 turnajov ATP Tour. Eurosport ponúkne divákom 9 turnajov ATP Masters 1000, 13 turnajov ATP 500 a 17 turnajov ATP 250, v závere sezóny tiež Nitto ATP Finals.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. digi stratilo už WTA,teraz aj ATP od 2021,ešte stratí nejakú tú futbalovú ligu (napr.ESP,GER) a už to pôjde dole vodou

    1. Ale nestratilo ved tam bude i nadalej len na inom tv

    2. a nepremyslal si nahodou nadtym,že to stracaju preto,lebo šetria peniaze na nieco ine?podla mna kupia LM!! čakaju ked sa budu kupovat nove práva..ked to skonci orangesport

    3. mohly by kúpiť ligu majstrov A aj Španielsku ligu to by bolo super

  2. kupia LM!!i orangesport nekupil práva. získala na nasledujúce tri sezóny spoločnosť O2 Czech Najbohatší Čech Petr Kellner

  3. Ja už kašlem na cele digi magio atď.. Mám internetovú telku.. Síce nemám všetky športové kanály ale tie čo mám bohate stačia…

  4. Tento rok kto bude dávať na SK ATP? Digi? Lebo vidím, že pomaličky zužujú počet digi šport kanálov. Momentálne 3. Držal som ich len kôli tenisu, lebo mňa futbal vôbec nezaujíma je hra tiperov a simulantov. Ale ak tam nebude ani tenis tak zbytočne držať digi…..

  5. Eurosport, to si zas užijeme reklám,uff. Škoda Digi, tí dávali reklamu len po treťom geme a medzi setmi. Občas išiel tenis aj na dvoch kanáloch súčasne.

  6. Písala som im/Digi čo a ako s tenisom a mlčia. Aspoň nejaké info mohli poskytnúť, sklamali ma.

  7. Škoda. Digi sport vlastne okrem futbalu nebude dávať nič iné. Smutné.

Komentáre už nie sú povolené.