Reklama

V DVB-T prebieha ochutnávka českého programu

Počas celého januára bude sprístupnená divákom, ktorí prijímajú programy cez anténu, ochutnávka českého programu Prima Plus v štandardnom rozlíšení (SD/MPEG-4). Prima Plus nahradila začiatkom januára 2020, na špeciálne promo pozícii v druhom multiplexe, filmový kanál JOJ Cinema, ktorý bol voľne v DVB-T počas celého decembra 2019.
Pokračovanie nižšie:

Program stanice Prima Plus je zložený predovšetkým z programov vlastnej tvorby televízie Prima, či už ide o obľúbené seriály, zábavné šou, alebo spravodajské, kulinárske či hobby programy.

Prima Plus je štandardne v terestriálnom vysielaní kódovaná systémami Irdeto a CryptoGuard, prijímať ju tak môžu bežne iba zákazníci Plustelky. Ochutnávka prebieha ako v druhom, tak aj vo štvrtom multiplexe. V oboch prípadoch je program šírený v štandardnom rozlíšení a kompresnom formáte MPEG-4.

Od nového roka 2020 tiež došlo k zakódovaniu stanice Senzi v DVB-T2 multiplexe Plustelka Viac. Slovenský hudobný program, tak mohli sledovať diváci voľne približne dva mesiace. Aktuálne je k dispozícii už iba klientom platformy Plustelka s aktivovaným vyšším balíkom Plustelka Viac.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Vraj prebieha ochutnávka……výstižnejšie by bolo označenie výplach žalúdka….

    1. presne sk programy v dvbt sú odpad prečo tam nedajú discovery ,prima zoom a hlavne tá obrazová kvalita sd je to grc

  2. Dajte radsej film plus alebo duscivery a nie tento odpad

  3. Prima plus úplný odpad, hnus nikto to nesleduje len blbý čo nemajú rozum

  4. ten hnoj prima grc nikto nepozerá ,zbytočne zaberá miesto v muxe

  5. Načo vôbec dávajú primu plus je to reprizovany kanál plný sk reklám a samé blbe české seriály. Stanice ako PrimaZoom,Discovery,film+,Možno by mohol towercom spraviť podobnú stanicu ako Sky link 7 Ochutnávka a hlavne už konečne zlepšiť kvalitu obrazu s sd na hd antena=nekvalita obrazu

    1. Platila som si 3 roky plustelku ale som aj ja snimi skončila ten obraz jedine na 32 obrazovke ešte ako tak,kupila som tv 65 uhlopriečkov no tam sd obraz hrôza.

    2. Tí, ktorí stále vyplakávate o mazaniciach, tak si kupujte Full HD televízory s rozlíšením 1920 x 1080 a nie Ready.

    3. Mám Full HD 1920x1080p TV,aj tak mám mazanicu,fúj hanba a ešte za tie reklamné stoky,aj peniaze pýtať v Plustelke.

    4. Nejde ani tak o uhlopriečku, ale o to, ako dokáže prijímač upscalovať obraz zo SD na HD. Niektoré TV majú excelentný obraz v HD/UHD, ale v SD slabý – ale keď k nemu pripojíš kvalitný box (s nastaveným FHD/UHD výstupom), zrazu je aj to SD prijateľne kvalitné, lebo upscaling obstaráva externý box a na TV to už posiela vo vysokom rozlíšení… Ale je pravda, že niektoré stanice v Plustelke, predovšetkým Dajto, sú hnusné mazanice aj na SD. Taká Joj či Joj plus, tiež v SD z voľnej telky, sú na tom oveľa lepšie. A idioti z Towercomu dajú do MUX1 stanice RTVS a Lux v HD, namiesto toho, aby kapacitu využili na preklopenie ČT1, ČT2, Dajto do HD, aspoň na 720p, prípadne mohli ešte zaradiť Prima Zoom a Max…

  6. Úplne súhlasím s vyjadreniami, Prima Plus!….zbytočný program, to radšej HD RTVS 2.

    1. Jednoznačne. Towercom v minulosti preferoval kvalitu na úkor kvantity ale teraz ma zrušením :2HD totálne sklamal. A v lete to bude totálny predák, keď na úkor :4 SD prídeme v DVB-T aj o :1HD.

    2. Ano, za vsetko moze Towercom. Haha, Maros pises same blbosti. Towercom ziadnu Dvojku HD nezrusil. Ak ti nejde, stazuj sa v RTVS.

  7. Neviem čo tu bláznia ludí,nech sa dajú vypchsť s tým ich Dvb- t a aj ostatnými. Keď im tak záleži na tom aby všetko kódovali,tak nech radšej to zrušia úplne. Je to hanba,že si platíme koncesionárske poplatky a ešte treba platiť ďalšie pebniaze za niektoré trapné programy. Pripadá mi to ako pred kristom.

  8. Prima je isto lepšia ako slovenské jojky trojky a osmičky.

  9. Pokiaľ neprejde všetko do vyššej normy dvbt2 tak to bude väčšina v sd ja mam 50 palcový a SD signal zobrazuje v pohode mal som aj plazmu ta ukazovala horšie hoc bola 42palcova

  10. A tak chce niekto nalakat na plustel takim odpadom dal bi tam eroxx mozno to bi zabralo ale aj tak lepsia ponuka za 5ecek ako skylink tam eroxx nenajdes ani film plus za tu cenu

  11. Ano Prima je lepsia ale musis byvat v Cr inak ju us nechytis. Ja som snimi komunikoval a povedali ze by musel mat cesku kartu aby som mal Primu s pod.
    Ceske stanice boli vzdy lepsie nech si hovori kdo chce co chce. Mal som Primu, Nova Cinema, Nova, a ine. Teraz ich nahradili Max-ktora sa da pozerat. Ale ostatne nepozeram ako Nova international a Prima plus.

    1. V pohode sa daju sledovat vsetky programy TV Prima a TV Nova aj na Slovensku. Moznosti je vela, Skylink, Lepsi.TV, Sledovani.TV…

Komentáre už nie sú povolené.