Reklama

Skylink Live TV rozšírila ponuku o nový slovenský program

Internetová služba Skylink Live TV, od luxemburského operátora M7 Group , rozšírila tento týždeň svoju ponuku o nový slovenský verejnoprávny kanál Trojka. Novinka je dostupná od balíčka Digital a to ako pre klientov na Slovensku, tak aj v Českej republike. K programu tak majú prístup všetci klienti Skylinku.
Pokračovanie nižšie:

Trojka odštartovala oficiálne 22. decembra 2019. Programovým základom je bohatý televízny archív RTVS. Aktuálny program stanice môžete nájsť v našom TV Programe.

Aplikácia Skylink Live TV je dostupná ako pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS a Android, tak aj pre vybrané Smart TV značky Samsung, LG, Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai, Orava alebo satelitné prijímače KAON MZ-102, Samsung EVO-S či špeciálne boxy Tesla Mediabox QX4. Popri tom je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC.

Skylink Live TV si môžu predplatiť záujemcovia aj samostatne, štandardne je však dispozícii bezplatne pre užívateľov satelitnej služby Skylink a po novom aj freeSAT.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Skylina sa nechytá na UPC HozonGO.
    Zdarma ku káblovej TV aj s videotékou a tiež si aj samostatnú službu môže kúpiť hocikto.

    1. Neviem co na upc vidite, mne vecne zdvihali sumu za slusbu a sami menili programy ako chceli. Ked som sa ohradil nato tak povedali ze maju nato pravo. Pravo za moje prachy? Dal som im vypoved a nikdy viac. Presiel som k Skylinku a mozem si vibrat kanali ake chcem ja a zatie platim. A nie co oni chcu za moje prachy

    2. Asi si nesledoval posledné udalosti, ale Slizlink tiež každý rok dvíha ceny, každú chvíľu vyraďuje programy alebo ich aspoň preklápa z HD do SD a prehadzuje ich medzi transpondérmi ako horúce zemiaky… U UPC ti to vadilo a u Slizlinku to ani nepostrehneš? 😀 Síce, keď nepostrehneš ani hrúbky vo svojom vlastnom príspevku (slovo „vybrať“ sa píše s „y“, „služba“ sa píše s „ž“ a ostatné chyby sa mi nechce ani vypisovať), tak čo sa čudujem…

  2. Ešte na jeseň minulého roka pretrvával problém v SkylinkLive,so sekaním obrazu vo večerných hodinách,či už ste mal optiku alebo nie.To bol dôvod,prečo som musel opustiť túto službu.Teraz využívam konkurenčnú LepšíTV,kde tento problém nieje.

  3. Veď trojka ide od 22.11., tak čo tam píšu za hlúposti, sa ospravedlňujete za zdražovanie od 1.3.

    1. STV3/TROJKA bola spustená v nedeľu 22.decembra 2019.

    1. K žiadnej náprave nedošlo,SkylinkLive je vo večerných hodinách nepoužiteľný-neodporúčam.

  4. Čo teda:
    • Novinka je dostupná od balíčka Digital… (táto správa, čiže z 28.01.2020) — do konca februára 2020???
    alebo
    • Programy balíčka Digital už teda nebude možné sledovať po úhrade Servisného poplatku. Zostanú iba súčasťou všetkých platených balíčkov operátora. (správa z 21.01.2020)

  5. No,ak nam slovakom nechybalo ku stastiu nic ine, iba taky shit ako je stv3, tak sme na tom viac ako biedne

  6. zdá sa mi, že Skylink Live TV seká len v Smart TV aplikácii. Na webe a v mobilnej aplikácii ide služba celkom fajn aj vo večerných hodinách.

    1. Ja mámSkylink live v smart v Tv tam ide tak że sa sekne na začiatku 2.3krát ale to len večer cez deň ide dobre a v druhej izbe mám android box tanix ten sa seká častejšie ale len večer.Všetko ide cez optiku tele..m rozbočené switsh lan káblom. A sranda je že som si dal na skúšku na mesiac horizon a ten zatiaľ ide dobre aj večer a pozeral som aj cena 5.90€ na mesiac je vyhovujúca s ročnou viazanostov.

    2. aha, najhoršie je že to pretrváva už dlhú dobu a stále s tým nič nerobia. Tvária sa ako keby sa nič nedialo.

    3. Máte pravdu,teraz som pozerala rtvs 1 archív stále také slabšie sekanie obrazu.

    4. Skylink Live- som testoval 6 mesiacov na 2 Smart TV rôznych značiek: ten istý problém po 20:30hod -SEKANIE.Chyba sa prejavuje v rôznych zariadeniach aj internetových sieťach.Neodporúčam Skylink Live ako hlavnú TV službu v domácnosti-len doplnkovú…sem tam.

  7. Juraj@HorizonGO s viazanosťou NIE-NECHCEM,ak sa dá aj bez viazanosti-vyskúšame…

    1. Ano, ale treba v kazdom pripade podpisat zmluvu s UPC cez kuriera. Prvy mesiac sa neplati, az od dalsieho.

    2. @batoh Ja som bol na ich pobočke v bb a zaplatil som len aktivaciu 4€.A nepodpisoval som žiadnu viazanosť,Ale dá sa na rok tak je to lacnejšie.

  8. Prečo Skylink nemä v balíčku aspoň jeden detský program napr. Minimax, alebo niektorý iný. Niekedy Minimax vysiela, druhý krát zasa nevysiela. Nie je pre deti žiadny program.

  9. Este poznamka su tam aj detske programy, Minimax, jojko – bivala Rik,
    V anglickom jazyku Cartonn-Network, Boomerang, Disney Channel v Nemcine.
    A niektore sa daju nastavit v Ceskom jazyku

Komentáre už nie sú povolené.