Reklama

DIGI TV CZ začala ponúkať predplatné aj na jeden deň

Česká DIGI TV predstavila nové možnosti predplatného prevažne športových programov, ktoré ponúka cez internet. Vybrané programy si tak môžu záujemcovia predplatiť na menej ako jeden mesiac. Konkrétne sú v ponuke možnosti predplatného na jeden, tri a sedem dní.
Pokračovanie nižšie:

Krátkodobé balíčky obsahujú kompletnú športovú ponuku DIGI TV CZ, ktorá zahŕňa programy DIGI Sport 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9, Premier Sport, Arena Sport 1 a 2, FightBox, Golf Channel, Nova Sport 1 a 2, ČT Sport, Eurosport 1 a 2, ČT 1 a ČT 2 a ČT 24. Všetky sú dostupné v HD kvalite.

Hlavným lákadlom sú určite stanice DIGI Sport 1-3 HD a Premier Sport HD, ktoré vysielajú nemeckú futbalovú Bundesligu, španielsku LaLigu, taliansku Serie A, anglickú Premier League a tiež tenisové turnaje ATP.

Denné programové balíčky sú určené pre športových fanúšikov, ktorí sledujú futbalové stretnutia nepravidelne alebo si chcú vyberať len určité zápasy a športové udalosti,“ uviedol operátor.

BalíkCena
Šport na 1 deň79 Kč (3,1 €)
Šport na 3 dni99 Kč (3,9 €)
Šport na týždeň149 Kč (5,9 €)

Platba za zvolený balíček prebieha on-line cez platobnú bránu GoPay a k dispozícii sú všetky bežné platobné metódy: platba kartou, on-line banková platba, bankový prevod, Google Pay aj PayPal. Zákazník ihneď po zaplatení môže začať sledovať športové stanice.

Každý zákazník, ktorý si zakúpi zvolený denný programový balík, ho môže sledovať súčasne na dvoch zariadeniach. Využiť môže všetky aplikácie DIGI TV CZ, ktoré možno spustiť on-line. Ide napríklad o Smart TV či set-top boxy s operačným systémom Android TV. Aplikáciu DIGI TV CZ ponúkajú tiež Smart TV Samsung, prípadne Apple TV. Na sledovanie na počítačoch možno využiť väčšinu bežných internetových prehliadačov a pre mobilné telefóny a tablety potom aplikácie pre operačné systémy iOS, Android a Windows 10.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Cechom sa oplati predplatit nase Magio GO a DIGI GO, ktore su za 6 euro na mesiac.

    1. Zaujimavy nazor, ked citam ceske fora, tak zas vsetci placu, ze ake drahe. Tak teraz neviem …

    2. Lebo češi by najradšej mali všetko zadarmo

  2. Digi TV mění parametry stanice Premier Sport HD nove Thor 7 (0,8°W)
    frekvence 12,245 GHz horizontální SK 30000
    FEC ¾
    norma DVB-S2
    modulace 8PSK

  3. už idu Digi tv SK na 78 Filmbox premium HD a LiChi tv na 242

  4. Dobrý den ako si to mam aktivovať porade mi prosim.Chcem to.

    1. Vyskusaj a potom daj vediet ci to funguje aj na Slovensku.

      https://novadigitv.cz/tv/internetova-tv/denni-balicky/

Komentáre už nie sú povolené.