Reklama

DIGI Sport 5 skončil, Telekom začal šíriť na jeho pozícii iný športový kanál

Športový kanál DIGI Sport 5 je už minulosťou. Program, ktorý mali k dispozícii iba predplatitelia platforiem Magio TV, Magio Sat, Magio Go, DIGI TV a DIGI GO, ukončil koncom roka 2019 svoje vysielanie.
Pokračovanie nižšie:

V poradí piaty športový kanál DIGI Sport začínal najskôr ako občasný kanál, neskôr vysielal niekoľko hodín denne a od decembra 2016 prešiel na celodenné vysielanie.

Od roku 2020 vysielajú pod značkou DIGI Sport už iba tri celodenné programy DIGI Sport 1 až 3 a päť občasných internetových programov DIGI Sport 6 až 10.

TIP: Ktorá televízia prinesie slovenským divákom tenisové turnaje WTA?

Na doterajšej programovej pozícii DIGI Sport 5 začal šíriť Telekom slovenský športový kanál Arena Sport 1 v HD kvalite. Rovnako sa tak stalo aj u sesterskej DIGI TV. Arena Sport 1 HD je tak k dispozícii od 1. januára 2020 v platformách Magio TV, Magio Sat, Magio Go, DIGI TV a DIGI TV Go. Klienti Magio Sat nájdu Arena Sport 1 na pozícii číslo 65, predplatitelia satelitnej DIGI TV na predvoľbe 34.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nemám slov,ak by dali Arenu Sport 2 HD a dohodli by sa z freeSATom na simulcrypte tak by mohli mať obaja obe Areny Sport v HD.

    1. Predpokladam, ze toto je len docasne riesenie kvoli sviatkom. Urcite budu preberat AS1 od UPC. A co potom spravia s volnym miestom po DS5 sa uvidi.

    2. iko – Od 1.1 2020 UPC vyradilo Arena Sport 1 HD a aj SD verzie 1 a 2 .

  2. Digi cz zablokovala programy spolocnosti amc networks dufam ze slovenska to neuroby.

    1. Ne telekom má už dávno vybavenú dlhodobú zmluvu s AMC

    2. Digi.cz nemá nič spolocne s diig.sk (telekom) asi len ten názov..digi.sk má s AMC zmluvu este minimalne na 1 rok..na slovensku sa nemusis nicoho bat

  3. Este by ma zaujimalo preco freesat nezrusil balik filmbox ako to urobil skylink ved su uz jedna rodina?

  4. No nezrusil, pretoze ma pravdepodobne uzavretu zmluvu na urcitu dobu….

  5. Ide niekomu 2 mux 722 Žilina krízava +podľa epg dali prima plus promo

    1. Pne vcera vobec nesiel ak by som nemal skylink s balickom multy tak na sviatky nemam tv a prima plus ide v promo mas pravdu

  6. My sme si to už tiež všimli a mame Arena Šport 1 HD a dávajú tam veľmi dobrý program. A keď sa môžem niekoho z vás opýtať, kedy vysielajú na Internetových Digi Športoch 6-10?

    1. Na D6-10 dávaju ligové zápasy ked sú ligy program nájdeš na https://www.digisport.sk/program/

  7. Toho tenisu je škoda, zase to musím sledovať cez internet

    1. Staci len pozorne citat: https://www.satelitnatv.sk/2019/12/ktora-televizia-prinesie-slovenskym-divakom-tenisove-turnaje-wta/

  8. Arena Sport 1 pozerám kvôli Holandskej lige , je dobré že ju udržali na SK trhu.Hlavne pozerám Ajax Amsterdam.Ale aj iné zápasy si rád pozriem. Dúfam že za rok budú mať Bundesligu alebo Série A (Taliansko) . Aj Švajčiarská liga je celkom zaujímavá. Škoda tej Ruskej a Belgickej ligy mohli ju nechať.

  9. Teras my odpisali z Digi že Film box premium HD bude zaradeny 7.1. baliku Premium.

  10. Ahoj, zaregistroval jsem, ze se objevila na pozici Digisportu 5 pozice pro Premierleague s oznacenim cz v HD, Nevite někdo zda se chysta změna preladeni na nove parametry? Zatím nejde obraz ani zvuk, EPG je funkcni.

Komentáre už nie sú povolené.