Reklama

Telekom sprístupnil dočasne zákazníkom Magio TV a Magio Sat viac programov

Predplatitelia televíznych služieb Magio TV a Magio Sat s nižším balíkom získajú počas vianočných sviatkov prístup až k desiatkam programom, ktoré nemajú bežne predplatené. V období od 16. decembra 2019 do 10. januára 2020 pripravil totiž Telekom špeciálnu ochutnávku programov ako Premier Sport, Comedy House, Ťuki TV či BBC Earth a ďalších.
Pokračovanie nižšie:

Všetci klienti IPTV služby Magio TV budú mať počas ochutnávky prístup k programom Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Premier Sport, Ťuki TV, Comedy House, BBC Earth, FilmBox Extra, FilmBox Premium, Dorcel TV, Epic Drama, Cartoon Network, NickToons, Viasat Nature, MTV Hits, MTV Dance, AXN White, AXN Black, Crime and Investigation, Fishing & Hnuting, Spektrum, Travel Channel a Fine Living. Programy sa objavia v Magio Boxe automaticky, pokiaľ by sa tak nestalo, odporúčame ho reštartovať.

Užívatelia satelitnej služby získajú v dobe trvania ochutnávky prístup k programom Digi Sport 1, Digi Sport 2, Digi Sport 3, Premier Sport, Ťuki TV, Comedy House, BBC Earth, FilmBox Premium, Cartoon Network, Dorcel TV, Epic Drama, Viasat Nature, Crime and Investigation, Spektrum a Fine Living.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Idú vám v Magio IPTV …HD verzie DAJTO a DOMA? Mne tam idú SD verzie od včera večera

    1. Tak už je všetko opäť v poriadku-logá HD sú na svojich pozíciach.

  2. A ja keď mám zaplatené komplet tak co dostanem,,, zase nič

  3. A ja čo mám zaplatený vyšší balík nedostanem zas nič. A takto je to skoro každé sviatky. Nám by ste mohli za ten mesiac znížiť platbu na nižší balík.

  4. Telekom-dnes mi prišla správa,že mi sprístupnia do 10.1.2020 vybrané stanice ako darček.Problém je v tom,že zane platím 2roky a mám ich aktivované.Čistý bordel.

  5. Super stanice,ani neviem ktorú skôr pozerať.Radšej nemali dať žiadne.Tieto sú tak na zaplakanie.

  6. Auto moto šport by potešil ale nie je v ponuke a ostatné skoro všetky mám tak že bieda telekom

Komentáre už nie sú povolené.