Reklama

Horizon TV od UPC si môže oddnes aktivovať ktokoľvek

Internetová televízia Horizon TV, ktorej poskytovateľom je spoločnosť UPC, je oddnes dostupná pre všetkých záujemcov na Slovensku. Stačí iba pripojenie na internet od akéhokoľvek poskytovateľa a zaplatiť predplatné.
Pokračovanie nižšie:

Horizon TV ponúka celkovo 113 staníc, z toho 58 v HD kvalite, a samozrejmosťou je 7-dňový TV Archív s ponukou až 55 staníc, ktorý užívatelia získavajú v cene služby. S Horizon TV aplikáciou, ktorú je možné stiahnuť bezplatne, môžu užívatelia sledovať svoje obľúbené programy navyše nielen doma na veľkej TV obrazovke, ale aj na cestách všade na Slovensku a v celej EÚ.

Horizon TV ponúka predplatiteľom možnosť sledovať televíziu súčasne až na troch zariadeniach, a to na televízoroch (cez Chromecast, Airplay, na Android TV a v priebehu niekoľkých dní už aj na Apple TV), ako aj na mobilných zariadeniach (mobil, tablet, PC).

Záujemcovia o Horizon TV si môžu vybrať spomedzi dvoch balíčkov. Prvý mesiac môžu službu vyskúšať bez poplatku za balík. Účtuje sa však jednorázový aktivačný poplatok 3 €.

Balíček Smart ponúka 48 staníc (31 v HD kvalite) za 5,90 €/mesiac pri platbe na 12 mesiacov vopred, alebo 7,9 € mesačne bez viazanosti. S balíčkom Happy zákazník získava kompletnú ponuku 113 staníc (58 v HD kvalite) za 9,90 €/mesiac pri platbe na rok vopred, alebo 11,9 € mesačne bez viazanosti. Súčasťou balíčka Happy je aj bezplatný prístup do videotéky MyPrime, ktorá ponúka 2 000 seriálových a filmových titulov. V rámci mesačného paušálu zákazník získava tiež prístup k 7-dňovému TV Archívu a za cenu už od 1€ si môže objednať aj niektorý z tematických TV balíčkov.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Takže:služba nepodporuje smart tv a musíte podpísať nejakú zmluvu= neprijateľné.

  2. Na to, že prevádzkovateľom je UPC, v ponuke je málo maďarských staníc. Z uvedených je väčšina dostupná bezplatne cez DVB-T.

  3. Bolo by dobre ak by redacia zistila a zverejnila, aka skladba programov je v jednotlivej ponuke, nakolko na stranke UPC sa takyto zoznam nenachadza.

  4. Na stranke
    https://www.upc.sk/televizia/internetova-tv/sluzby-ceny/
    Su na vyber oba programy Smart a Happy, pri kazdom treba kliknut na tri bodky … a potom po rozbaleni na „viac informácií o ponuke“.

  5. Od kedy rozsirili svoju ponuku o tutoi sluzbu, tak HORIZON TV je nepouzitelna, vypadky, oznamenieze je chyba pri prenose. Horozon gov mobile, funkcne, taktiez na PC ale aplikacia HORIZON TV ma urcite nejaky problem

Komentáre už nie sú povolené.