Reklama

E! Entertainment už nie je v ponuke Skylinku, skončil aj na 23,5°E

Luxemburský operátor M7 Group ukončil distribúciu stanice E! Entertainment na družici Astra 3B (23,5°E). Po jej ukončení tak už k programu nemajú prístup ani predplatitelia platformy Skylink na Slovensku a v Českej republike.
Pokračovanie nižšie:

E! Entertainment prináša vo vysielaní správy zo sveta celebrít a pravdivé príbehy z Hollywoodu v českom jazyku. Program bol dostupný predplatiteľom balíčkov Smart, Flexi 10, Multi, Kombi a Komplet. Operátor vyradil program z ponuky po približne štyroch rokoch.

Skylink bol jedným z mála satelitných operátorov u nás, ktorý mal v ponuke E! Entertainment. Aktuálne sa tak tento program nachádza, so satelitných služieb pôsobiacich na Slovensku, už iba v programovom rastri Orange TV. Satelitná služba od Orangeu má však v ponuke stanicu iba s anglickou audio stopou.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A túto totálnu capinu alebo priamo“ch.jovinu“ vôbec niekto pozeral?! Normálny operátor túto stanicu ani nikdy nezaradil do ponuky!!!

  2. Pán Černý prečo píšete toto: „Skylink bol jedinou satelitnou platformou u nás, ktorá mala v ponuke E! Entertainment. Aktuálne sa tak tento program nenachádza v programovom rastri ani jedného zo satelitných operátorov na Slovensku a ani v susednej Českej republike.“ keď toto nie je vôbec pravda.

    A čo napríklad Orange na pozícii 16,0*E? Doteraz ho máte vo vašom prehľade programov pre Orange SK z frekvencie: 11554 MHz.
    Teraz som sa pozeral aj na zoznam programov Orange cez satelit pre naladenie na webu Orange. Tam už teraz naozaj u frekvencie 11553 Mhz nie napísaný je ale už iba CBS Reality s VH1. Na druhej strane je ju tej E! z 11554 MHz stále pripojené aj Irdeto(609) ktoré je iba pre Orange okrem Conax(b00) a Nagravision(1830).
    Aj keby už E! teraz nebol v ponuke Orange SAT tak nie je vôbec pravda že Skylink bol jedinou satelitnou platformou u nás, ktorá mala v ponuke E! Entertainment pretože bol kedysi aj u Digi TV a do nedávna aj u Orange SAT.

Komentáre už nie sú povolené.