Reklama

DIGI TV rozšírila ponuku mobilnej DIGI GO, ponúka už aj archív

Do mobilnej služby DIGI GO pribudlo, podľa našich zistení, viacero nových televíznych programov a nová funkcionalita archív. Predplatitelia služby tak môžu sledovať už aj slovenské a české programy Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, Doma HD, Dajto HD, JOJ HD, Plus HD, WAU HD, ČT1 HD, ČT2 HD, TA3 a ČT24 HD. U všetkých novo pridaných programov je dostupný už aj archív vysielania, ktorý však nie je k dispozícii pre všetkých užívateľov.
Pokračovanie nižšie:


DIGI GO je mobilná televízia, ktorá umožňuje sledovať slovenským predplatiteľom programy prostredníctvom mobilných telefónov a tabletov, pracujúcich pod operačným systémom Android a iOS, v rámci celej EÚ. Stačí pritom len internetové pripojenie s minimálnou rýchlosťou 1 Mbit/s. Kvalita streamu sa prispôsobuje podľa internetového pripojenia, prípadne si ju môže užívateľ nastaviť manuálne. Aktuálne je súčasťou služby 27 kanálov, vrátane DIGI Sport 6 až 10.

Cena služby závisí od dĺžky predplatného a od toho či je zákazník DIGI TV (káblová TV, satelit), alebo nie. Minimálne si môžu službu DIGI TV predplatiť užívatelia, ktorí nie sú zákazníkmi DIGI TV, na 1 mesiac za 6 €. Pri dlhšom predplatnom je už zvýhodňovanie, za 3 mesiace tak zaplatia 15 € (5 € mesačne) a za 12 mesiacov 48 € (4 € mesačne). Užívatelia, ktorí nie sú zákazníkmi DIGI TV a využívajú DIGI GO však nemajú prístup k archívu. Tí môžu sledovať iba živé vysielanie s funkciou TimeShift, s ktorou sa môžu vrátiť späť maximálne o 90 minút. Zákazníci DIGI TV majú prístup k DIGI GO aj so 7-dňovým archívom za 1,9 € mesačne. V tomto prípade však už klienti budú mať automaticky prístup k archívu nielen na DIGI GO, ale aj na svojom satelitnom boxe.

Programová ponuka DIGI GO:

Jednotka HD, Dvojka HD, Markíza HD, Doma HD, Dajto HD, JOJ HD, Plus HD, WAU HD, ČT1 HD, ČT2 HD, TA3, ČT24 HD, DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 HD, DIGI Sport 3 HD, Premier Sport HD, DIGI Sport 5 HD, DIGI Sport 6 HD, DIGI Sport 7 HD, DIGI Sport 8 HD, DIGI Sport 9 HD, DIGI Sport 10 HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD a Golf Channel HD

Archív pre klientov satelitnej služby

Okrem zmien v DIGI GO pripravila DIGI Slovakia jednu novinku aj pre zákazníkov satelitnej služby so set-top-boxami. Tí si môžu po novom aktivovať 7-dňový archív vysielania. Cena služby je 1,9 € mesačne. V cene archívu je navyše zahrnutý už aj prístup k mobilnej službe DIGI GO.

Archív od DIGI TV si ešte podrobnejšie predstavíme na webe SatelitnáTV.sk v najbližších dňoch. Aktuálne ho testujeme.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.