Reklama

Cez anténu bude dostupný v decembri nekódovane filmový kanál v HD kvalite

Prevádzkovateľ terestriálnej platformy Plustelka, ako aj všetkých celoplošných DVB-T/T2 vysielačov, spoločnosť Towercom, pripravil aj tento rok na december ochutnávku filmového kanálu JOJ Cinema. Prístup k nemu tak budú mať všetci diváci, ktorí majú možnosť prijímať programy cez anténu.
Pokračovanie nižšie:


Počas decembra ponúkne JOJ Cinema viacero zaujímavých titulov. Spomenúť môžeme aspoň Stará láska nehrdzavie (3.12.), Môj kamarát delfín (27.12) či Čierne zlato (28.12). Na Štedrý deň to budú filmy ako Srdce na správnom mieste, Vianočné očarenie či Vianočná šou. Aktuálny program, nielen JOJ Cinema, môžete nájsť v našom TV Programe.

JOJ Cinema je štandardne v DVB-T súčasťou platenej ponuky Plustelky, šírená je v prvom celoplošnom multiplexe v HD kvalite. V čase ochutnávky však bude k dispozícii dočasne aj v SD kvalite (SD/MPEG-4) a to v druhom multiplexe, na špeciálnej promo pozícii.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na pozicii JOJ Cinema promo sudruhovia zabudli pripojit cesku audio stopu.

    1. Oni se spis minuli a zvolili spatnou audio stopu, protoze promo je vzdy v SD s jednou audio stopou

    2. Prečo tam Jojka nedá aj tretiu audio stopu pre slovenčinu k filmom ktoré boli na slovenských Jojkách vo slovenčine. Som Moravák a neznášam český dabing v českej hatlanine z Prahy a Čiech ktorá má k češtine naozaj veľmi daleko. Zrovna dnes bol na Joj Cinema perfektný film „To nejsi ty“ ktorý som videl na Pluske 2. novembra pod názvom „To nie si ty“ vo slovenčine a v češtine som to dnes počul iba desať minut a naozaj sa to nedalo počúvať.
      Nechápem Jojku keď je Joj Cinema pre celé územie bývalého Československa a nie iba pre Českú republiku. To je naozaj taký veľký problém pridať aj tu tretiu audio stopu zo slovenčinou?!

    3. Je to smutné, že nejde obětovat 96kB z videa pro třetí stopu. Každopádně je smutné, že stávající audio topy mají jen ~96k

    4. Ak si moravák Zdenek,tak by ti to malo vyhovovať,ak nie nadabovaný film na Joj Cinema v češtine,tak Jojka dáva vždy dabovať v Brne a nie v Prahe!

    5. hrom,
      moravský jazyk bol nahradený českým i tak trochu násilne, aj keď podobnejším jazykom, ako to bolo v prípade írčiny/írskej keltčiny nepríbuznou zmiešaninovou angličtinou. Moravský jazyk má/mal bližšie k slovenčine hláskovo (napríklad je bez ř atď.), i spodobovaním na slovanský spôsob: nazhledanou (česká „výpožička“) na rozdiel od germánskeho spodobovania v češtine: naschledanou [písané ako nashledanou]. Je príbuznejšia slovenčine.

    6. Takisto ani východnari,záhoráci atď. nemajú svoj dabing.

  2. JOJ cinema zbytočný kanál pozriem 1x film za mesiac nech to zrušia alebo iba pre slovensko nech je aby tam boli lepšie filmy

    1. Si robíš srandu HBO sa s JOJ cinema nedá ani porovnať

    2. Juraj Červenák @ :

      Na tom HBO je toľko capin až to nie je možné. V USA se nakrúti veľa hovadin a Cinemaxy majú rozhodne lepšiu úroveň ako to HBO!!!

    3. zzzz @ :

      Ne, nejsu z Hradišťa ale asi o 27 km dál vedlejší město.

  3. Aj minule Vianoce dali tento kanal pre mna nic nove opakuju sa

  4. Som za satelit dvb skončiť má mať len joj tv je zbytočne marnit prúd dať len plusku pre cigánov a kodovat vse čo sa dá veď je CZ tv zadarmo alebo Maďari to staci

    1. Poprosím Ta upokoj sa idú sviatky pokoja a precitaj si co si napísal .Trend je iný vo svete a my slovaci budeme radi ze sme radi.Dakujem

  5. Dobry den chcem vediet ci budu i ty co maju sat. Magio alebo freesat tu tv3.

Komentáre už nie sú povolené.