Reklama

Towercom šíri nekódovane program z balíka Plustelka Viac

Z vybraných terestriálnych DVB-T2 vysielačov môžu od dnešného dňa prijímať diváci voľne hudobný kanál Senzi. Popri aktuálne prebiehajúcej ochutnávke programu Sport2, ktorý je bežne súčasťou balíka Plustelka Štandard, pripravil tak Towercom tento mesiac aj ochutnávku jedného programu z vyššieho balíka Plustelka Viac.
Pokračovanie nižšie:

Senzi je platený hudobný kanál, ktorý sa zameriava vo vysielaní hlavne na ľudovú hudbu. Program má byť dostupný voľne do konca novembra. Po skončení ochutnávky bude opäť zakódovaný systémami Irdeto a CryptoGuard.

K dnešnému dňu šíri programy z balíka Plustelka Viac celkovo 18 DVB-T2 vysielačov po celom Slovensku. Ich aktuálny zoznam môžete nájsť na našom webe SatelitnáTV.sk v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Najlepšie by bolo ten pochybný program úplne vyradiť.

  2. Towercom šíri nekódovane? Radšej keby len šíril pokrytím.Nie všade je pokryté,chýbajú 1.a 4. muxy a o Plustelke viac ani nehovorím.

    1. S pokrytím sa treba posťažovať RÚ, on vydáva povolenia na také smiešne výkony vysielačov. Kto vie prečo(?)

  3. Ja sa nestazujem, som v pokryti a mam len antenu, satelit som uz vypol

  4. Towercom je tragédia Slovenského dvb-t hlavne s tým 4 muxom

  5. O tom, že Towercom je tragédia, niet žiadnych pochýb. Plustelka samotná je o niečom inom – vcelku vydarené dieťa /žeby nevlastné?/ nepodareného rodiča, t.j. Towercomu. No a Plustelka Viac je bezkonkurenčná katastrofa, kmitočtami, výkonmi pochybných Avisáckych akvizícií -vysielačov, a v súvislosti s prenajímaním kapacity prvého multiplexu na šírenie rozhlasu ide zo strany TWC doslova o výsmech slovenského diváka….schválne by ma zaujímalo, či si niekto ďalší okrem mňa v okrese Topoľčany platí Plustelku Viac? Keď som sa minule pýtal v predajni Euronics /predajca/, o nikom nevedia…

  6. Nam zase stale vypadava 2MUX (JOJ, WAU a pod), ide, z nicoho nic rozsypany obraz, vypadok za 10 az 15 min obraz krasny….po hodine dvoch znova. Pricom vyhlad na vysielac bez obmedzeni….

    1. Podľa popisu by som to videl na chybu u teba. Nepíšeš akú a kde máš anténu umiestnenú, ale ja by som vyskúšal niečo iné. Najskôr asi nejakú pasívnu anténu.

  7. Antena je aktivna (s napajanim) taka ta plutva (znacku ani typ teraz neviem) ale je upevnena v exterieri na komine s priamym vyhladom na kamzik… pasivnu som neskusal. Ale ostatne Mux bez vypadkov, tak neviem… nieje to ziadna tragedia, len ma to stve z principu, preco sa to stava….

  8. Spočítajte si počet voľný programooch v Čechách , v Poľsku a u nás a hneď budete vedieť odkiaľ vietor fúka.

Komentáre už nie sú povolené.