Reklama

Prvý operátor zaradil Nicktoons, čoskoro pribudnú ďalší

Nový detský televízny kanál Nicktoons, ktorý je od novembra dostupný v českom jazyku, môžu už sledovať prví diváci na Slovensku. Do svojej ponuky ho začiatkom novembra zaradil káblový operátor UPC. Nicktoons nájdu klienti UPC v ponuke programových balíčkov Komfort, Komplet a tematického balíčka Kids, a tiež v ponuke mobilnej televízie Horizon GO.
Pokračovanie nižšie:

V priebehu tohto mesiaca sa Nicktoons objaví aj v ponuke ďalších platených televíznych operátorov na našom trhu. Tešiť sa naň môžu aj zákazníci Slovak Telekomu a Digi Slovakia. O zaradení programu s ďalšími operátormi aktuálne ešte prebiehajú rokovania.

Nicktoons sa vo vysielaní zameriava na deti vo veku od 4 do 10 rokov. Z aktuálneho programu môžeme spomenúť animované rozprávky ako Ninja korytnačky, Kung Fu Panda, Tučniaci z Madagaskaru, Alvin a Chipmakovia a SpongeBob.

Nicktoons skvele dopĺňa ponuku detského obsahu od Viacomu,“ hovorí Gábor Harsányi, viceprezident a generálny manažér Viacom International Media Networks pre strednú a východnú Európu a Izrael. „Nový kanál vypĺňa medzeru medzi Nick Jr, ktorý ponúka zábavný a interaktívny obsah pre predškolákov a Nickleodonom, ktorý prináša tie najlepšie animované a hrané seriály populárne medzi teenagermi. S novou kombináciou kanálov ponúkame najväčší výber zábavných animovaných seriálov pre deti každého veku, a to každý deň, po celý deň,“ dodáva.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Akurát to pozerá vnučka na Horizon Go nie je to bohviečo.Ani po obrazovej stránke ani obsahom.

  2. Tie detské programy sú upln o ničom len blbnú od útleho veku tie deti hovadinami

Komentáre už nie sú povolené.