Reklama

Plustelka spustila vianočnú akciu, ponúka bonus pri ročnom predplatnom

Terestriálna platforma Plustelka, ktorú prevádzkuje Towercom, dnes spustila novú vianočnú akciu, ktorá sa týka predplatného na 12 mesiacov. Všetci záujemcovia o platené programy Plustelky, ktorí si objednajú programy z balíka Štandard na 12 mesiacov, získajú od dnešného dňa navyše dva mesiace služby zdarma.
Pokračovanie nižšie:

Nová akcia platí ako pre nových, tak aj súčasných zákazníkov a to od 18. novembra 2019 do 15. januára 2020. V rámci akcie tak zaplatia klienti za 14 mesiacov služby 59,88 €. V prepočte teda 4,27 € na mesiac. Akciovú ponuku je však možné využiť len 1-krát a len pre 1 zariadenie.

Súčasťou ponuky balíčka Plustelka Štandard sú aktuálne programy ČT1, ČT2, Dajto, Discovery, Doma, Eurosport, Eurosport 2, Film+, JOJ Cinema HD, JOJ HD, Markíza HD, Minimax, Prima Cool, Prima Plus, RiK, Sport 1, Sport 2 HD, VH1, Viasat Explore, Viasat History a Viasat Nature. Predplatitelia môžu samozrejme sledovať aj ďalšie voľne šírené programy, ktoré vysielajú z ďalších celoplošných a lokálnych vysielačov v závislosti od lokality. Aktuálnu ponuku jednotlivých multiplexov môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Pre príjem platformy je potrebné okrem terestriálnej antény aj prijímacie zariadenie a to také, ktoré zákazníkom najviac vyhovuje. V ponuke sú bezkartové CI+ moduly, alebo bezkartový terestriálny DVB-T2 prijímač Amiko A5, poprípade len samostatná dekódovacia karta Plustelka.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Dobrá správa,predplatné mi končí 8.Januára.Na tom je všetko jdobré len tie Čt keby boli vHD.

  2. Ešte by mohol Towercom u Plustelky ponúkať iba základný balík za 1 Euro kde by boli iba stanice od Markízy (Markíza HD, Doma a Dajto) a TV JOJ HD. Určite by Towercom následne získal viac zákazníkov ktorý nechcú platit 6 Euro mesačne a keď im stačilo iba toto.

    1. Oprava: ….. viac zákazníkov ktorí nechcú platit 6 Euro mesačne a keď …..

  3. Zdenku to je nie zlé čo píšeš ale Towercom nechce asi veľa zákazníkov lebo taký balíček neda nikdy.Aj podľa mňa by sa našlo dosť zákazníkov čo by si zaplatilo ten základ dajme tomu za tých 2€ na mesiac !

  4. Anina @ :

    Keď nevedia rozmýšľať tak následne nemajú od takýchto vôbec nič a takýto idú napríklad radšej k Antik Satu kde Markíza, Doma, Dajto, TV JOj, Plus s Wau je iba za 0,99 Euro v HD a ešte aj ČT 1 s ČT 2 v HD.
    Už som to Towercomu asi dvakrát navrhol.

    1. Ad Zdenek:
      Veru tak. Mám známeho, ktorý montuje antény a satelity, a ten tvrdí, že zákazníci už majú plné zuby satelitných operátorov a teraz sú v kurze TV antény na free teresteriál. Mladší a technicky zdatnejší k tomu skombinujú Youtube, nejaký filmový server, tí náročnejší možno IPTV, a sú v pohode. Ale seniori, ktorých vkus je oveľa striedmejší a vyhranenejší na odpady z Markízy a JOJ, by si celkom určite radi zaplatili euro až dve za kompletne slovenské TV + ČT 1,2. Lenže tu je práve podozrenie, tvrdím to už dávno, že Towercom úmyselne torpéduje budúcnosť slovenského DVBT/T2, pretože to je jediné možné vysvetlenie tých iracionalít, ktoré produkuje posledné 2 roky.

    2. Cena ANTIKu je mimo realnych cien. Co sa tyka balika iba s Markizou, tak to je predmetom zmluvy medzi operatorom a TV. Spekulovat si tu mozete kolko chcete, jednoducho to mozne nie je bez dohody s Markizou.

    3. Ad iko
      Isteže. Ale zmluva s Markízou by sa dala uzatvoriť, Towercom už predsa „zvládol“ aj nepochybne oveľa „náročnejšiu“ a „sofistikovanejšiu“ zmluvu s RTVS o prenájme I. multiplexu pre rozhlas. Ide o to, že to nechce spraviť, lebo sa bojí, že by stratil aj tých pár tisíc abonentov, ktorých má na Plustelku a nevie odhadnúť, či by mu to nárast klientov hypotetického základného „Markíza balíka“ vykompenzoval. Proste nádherná ukážka zodpovedného a problematiky znalého prieskumu trhu….

    4. Rozhlas v prrvom muxe je dočasne.Verejnoprávny mux až prejde do DVB T2 tak tam bude skladba Jednotka HD ,Dvojka HD ,Trojka HD a Rozhlas.Bol o tom článok že idú vypnúť SD verzie a má byť Trojka HD (nebude len športový ako bola pred tým lebo to nefungovalo).

  5. Bolo by super, keby MUX 4 nespustili cez Laskomer, ale na Suchej Hore. Potom by mohol konecne Plustelku chytat aj Stozok, Detva, Krivan a Hrinova. Vsetci tu maju MUX 2 a MUX 3 a okrem Hrinovej aj MUX 1. Velmi nam tu chyba Markiza a na lazoch sa ani satelit neda pozerat, neviem preco.

    1. Tomas, na lazoch by ste mali v pohode sledovať satelit, ak je voľný prístup k oblohe, ak tomu nebráni prekážka. Napríklad strom. Satelitné vysielanie je dostupné všade na Slovensku. Na vidieku väčšina ľudí sleduje práve satelitné vysielanie.

  6. Tomas to neviem ako si na to prisiel že na lazoch sa nedá pozerať satelit.Čo im vo výhľade zavadzia les alebo niečo iné?Ja mám chalupu na Budinskych lazoch a tam majú satelit skoro na každej chalupe.

    1. Janka neviem, ako je to mozne, ale na nasej chalupe ziadny satelit nejde. Aj susedia, co maju od nas chalupu 500 metrov nam vravia, ze cez satelit ani tuk. A tomu ja nepochopim, lebo chalupu mame na kopci, satelit nejde a v doline, kde je dedina, tak tam to fici o prietrh

    2. Najskôr neprejde signál cez stromy alebo ak je na juh nejaký kopec, ale ak to je hore s výhľadom na juh mierne západ, tak by nemal byť problém. Ešte snáď nejaké rušenie od RR trás, tie idú na GHz, ale asi iné frekvencie ako SAT.

  7. A ešte dotaz.Možno na rok ked budú prelaďovať muxy na vysielači Javor tak pridajú aj plustelku mux4.A check2 má pravdu lebo to isté si myslím aj ja o Towercome.

  8. Neviem čo Vám nevyhovuje na Plustelke, videl som ponuku programov u nás v Rožňave a páčilo sa mi to. Kvalita príjmu 100 percent a pestrosť ponuky, ktorej verím že sa bude zlepšovať a rozširovať. Tí čo máte satelity a káblobky aj tak nepozeráte 150 kanálov, len prepínate hore dole s výčitkou Aj tak tam nič poriadne nejde. Ľudia už sa preberte z tej rozmaznanosti 30 ročného kapitalizmu, predtým boli 2 TV programy a žili sme.

    1. @Lubos
      Veď o tom hovoríme ,pozerám 6 alebo 8 programov a platím 6€ .Nestačilo by aj3€?

    2. Ale mne vyhovuje Plustelka. Som jej dlhoročným predplatiteľom a zástancom. Problém je v tom, že je to prvý a zároveň aj posledný dobrý produkt Towercomu a všetko ostatné – Plustelka Extra, Plustelka Viac / tá nie s ohľadom na skladbu programov, ale s ohľadom na úbohosť pokrytia prostredníctvom Avisáckych minivysielačov/ a Otta sú nepredajné nezmysly. Problém je v tom, že Towercom nemá, resp. neprezentuje žiadnu víziu budúceho rozvoja televízneho vysielania na Slovensku a zjavne sa ani nenamáha nejakú snahu aspoň zo slušnosti predstierať.

Komentáre už nie sú povolené.