Reklama

Odštartoval nový zábavný TV program Comedy House

Na slovenskom televíznom trhu je dostupný nový televízny kanál Comedy House. Prevádzkovateľom je spoločnosť DCZ Production so sídlom v Bratislave. Podľa udelenej licencie môže Comedy House vysielať 24 hodín denne, 7 dní v týždni, v slovenskom a českom jazyku.
Pokračovanie nižšie:

Novinku môžu od štartu vysielania sledovať exkluzívne iba klienti TV služieb Telekomu. To znamená, že u iných slovenských operátorov tento kanál dostupný nebude. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk je aktuálne už v programovom rastri služieb Magio TV a Magio Go. Pokiaľ by sa program ešte u niekoho neobjavil, odporúčame vykonať reštart Magio boxu. Užívatelia satelitných služieb Magio Sat a DIGI TV získajú k programu prístup pravdepodobne až v pondelok 18. novembra.

Kanál je dostupný v Magio TV a Magio Sat v balíkoch L a XL. DIGI TV zaradí stanicu do základného balíka Štandard. Predplatitelia OTT služby Magio Go ho získajú iba s aktivovaným vyšším balíkom Magio GO Premium.

Comedy House prináša vo vysielaní krátke a dlhšie humorné videa, ako sú skeče či skryté kamery, ktoré dopĺňa lokálna tvorba. S viacerými reláciami pomáha pri tvorbe producent a režisér Peter Núñez.

Programové plány Comedy House sa nám bohužiaľ do dnešného dňa nepodarilo získať. Nemôžeme vám preto ukázať program na prvé dni vysielania. Ak ich budeme mať k dispozícii, zaradíme tento nový kanál určite do nášho TV Programu.

Technické parametre pre príjem Comedy House:
Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 12246 MHz
Polarizácia: H
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Comedy House
Provider: Slovak Telekom
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 1882 (Nagravision)

PIDy:
Video PID: 2502
Audio PID: 2503
Audio stopy: 2503 slk (AAC)
PCR PID: 2502
PMT PID: 0598
TSID: 2804
ONID: 0187
SID: 4025
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Logo nového programu.
Ukážka z vysielania.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Zatial ten program vyzera hrozne…od rána do večera len samé relacie skrytych kamier a nachytavok..take nieco občas beží aj na Dajto…ja som si skôr myslel,že tam budu chodit normálne komedialne serialy…že to bude take niečo ako je Prima Comedy Central…

    1. Ano chýbajú tam sitcomy snád časom budú s tímto nemôžu vydržať dlho to ludí omrzí

  2. reštart urobený ale comedy tam ešte neni v Magiu TV v GO už je
    počkám do pondelka

    1. Comedy odpad, tie Ňuňezové pračky penazi to je fakt zaruka hnoja.

  3. absolútny odpad aspoň pre túto chvíľu…dokázal som sa na to pozerať so „záujmom“ až 3 sekundy….stačilo ak nezlepšia radikálne program tak je to absolútne vyhodené peniaze…toto si nemôže nájsť priaznivca, dokonca ani v ústave slabomyseľných

  4. Hehehe, ja som si to pozrel a par krat som to prepol pocas reklamy. Podla mna celkom vitpne.

  5. Takéto niečo tu chýbalo. Fakt som sa pobavila. Haha. Tento program mi vážne zlepšil náladu. Veľmi sa mi tento program páčil 🙂

    1. Vsetky tie videa su pajcnute z YT, kde niektori odbornici tocia mizernymi mobilmi, a uplne najlepsie ked inteligenti natacaju videa na stojato, a nepochopili ze to bude potom na monitore & tv vyzerat priserne.

Komentáre už nie sú povolené.