Reklama

MTT ukončí šírenie z miestneho DVB-T vysielača v Hlohovci

Z DVB-T vysielača v okresnom meste Hlohovec, ktorý šíri signál na 22. kanáli (482 MHz), bude čoskoro dostupný už iba jeden televízny kanál. Podľa našich zistení tu má ukončiť šírenie Mestská televízia Trnava (MTT). Dôvodom je spustenie nového DVB-T vysielača priamo v Trnave, ktorý šíri program už niekoľko týždňov na 49. kanáli (698 MHz) z komína ŽOS.
Pokračovanie nižšie:

K odpojeniu MTT má dôjsť v pondelok 25. novembra. Od tohto termínu tak bude šíriť hlohovecký DVB-T vysielač operátora AVIS už iba český kanál TV Noe HD.

MTT je Mestská televízia Trnava, ktorá sa vo svojom vysielaní orientuje na aktuálne regionálne spravodajstvo a publicistiku. Nechýbajú tiež programy zamerané na kultúru či šport.

Ponuku takmer všetkých miestnych DVB-T vysielačov na Slovensku môžete nájsť po novom už aj v našej sekcii Vysielače, ktorú sa snažíme priebežne aktualizovať.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Pracovníci avisu dajte výkon vysielača aspoň 2kw k vôli lepšiemu prekonaniu rušenia lte

  2. Nie len že vypli MTT, oni vypli celý vysielač. A taktiež je vypnutý vysielač pri atómke. Zdá sa, že do budúcna bude na anténe len RTVS … aspoň sa budú dať prijímať signály zo zahraničia.

Komentáre už nie sú povolené.