Reklama

JOJ Group ukázala logá staníc CS Film, CS Mystery, CS History a CS Horror

JOJ Gorup má v pláne predstaviť divákom vynovené stanice Československej filmovej spoločnosti 1. decembra 2019. V tento deň sa zmení v prípade filmovej stanice CS Film grafika a logo, WAR Svět válek sa premenuje na CS History, Kinosvět na CS Mystery a Horor film na CS Horror. CS mini zanikne ako značka, pásmo venované deťom bude totiž už iba súčasťou stanice CS Film.
Pokračovanie nižšie:

CS film ponúkne aj naďalej svojim divákom bezkonkurenčne najvyšší počet českých a slovenských filmov počas každého dňa a bez prerušenia reklamou. V roku 2020 to budú tituly ako Snowboarďáci, Kluci z hor, Z pekla štěstí 1 a 2, trilógiu Bastardi, ale aj klasiky ako Pan Tau, Obchod na korze, či Skalpel, prosím.

Súčasťou programu CS Film budú po novom aj najväčšie hity detskej českej a slovenskej animovanej aj hranej tvorby pre deti od troch do dvanástich rokov.

CS Mystery to bude svet záhad a paranormálnych javov, svet vojen aj zločinov, ale aj konšpirácií a alternatívnej histórie. Stanica v roku 2020 ponúkne svojim divákom nové série relácií Prípady FBI, Záhady živočíšnej ríše, či novinky Hollywood Homicide, Shocking Truth a Mysteries of Space.

CS History (bývalá WAR TV) už nebude prinášať iba programy s vojenskou a konšpiračnou tematikou, ale aj historické relácie venované širšej škále tém. Priaznivci vojenských dokumentov sa však nemusia obávať, naďalej ich nájdu aj na CS History. Diváci sa v roku 2020 môžu tešiť napríklad na sériu Na bitevnom poli, či Hrdinova nebies.

CS Horror (bývalý Horor film) je jediná stanica v strednej Európe, ktorá sa špecializuje na vysielanie desivých filmov a programov. Je určená pre divákov, ktorí sa radi boja, a nočné sovy. Vysielanie začína o polnoci a končí o 06:00 hod.

Fanúšikovia hororov si budúci rok na CS Horror nájdu hororové filmové chuťovky ako Tichý experiment, Hrozná minulosť, Chlapec, či najnovšie časti obľúbenej série Saw: Hra o prežitie.

Aktuálny program staníc CS Film, CS Mystery, CS History a CS Horror budete môcť nájsť už o niekoľko dní v našom TV Programe.

Logá staníc CS Film, CS Mystery, CS History a CS Horror

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. „CS film ponúkne aj naďalej svojim divákom bezkonkurenčne najvyšší počet českých a slovenských filmov počas každého dňa a bez prerušenia reklamou.“
    Len aby neboli kvantá medzi nimi.

  2. Tie logá im robili deti z materskej školy. Mohli sa viacej posnažit. Vydel som už aj stokrát krajšie logá.

  3. Tak to už hej…to sú logá ak víno-prázdne ak táto doba.

  4. Aké logá taký obsah. Prázdne logá a aj obsah vysielania bude prázdny. Reklama bude 95% náplnou obsahu týchto tv staníc.

  5. JOJka by mala hlave investovať do kvality obrazu aj programu. Tie mazanice (najmä na TV WAR) sú nepozerateľné. Divím sa že to otec pozerá, rozmazané SD machule.

  6. Tie logá vyzerajú ako keď začala vysielať Televízia v 30 rokoch min.storočia možná je to úmyselne aby mohli za pár mesiacov investovať stá tisíce eur na nové na úkor lepších a kvalitnejších programov a zvyšovať ceny pre abonentov lebo keď chcú pozerať tak nech si priplatia NIE?

Komentáre už nie sú povolené.