Reklama

DIGI TV predstavila vianočnú kampaň, chce obdarovať nových aj súčasných zákazníkov

DIGI TV predstavila v týchto dňoch svoju vianočnú kampaň, v rámci ktorej chce obdarovať nielen nových, ale aj súčasných klientov služby.

V rámci kampane pribalí operátor pre nových klientov s aktivovaným balíkom Premium tablety Lenovo. Verných zákazníkov zase pri obnovení viazanosti a prechode na balík Premium odmení štýlovými fit hodinkami. Ponuka platí do konca roka alebo vyčerpania zásob.
Pokračovanie nižšie:

Noví záujemcovia, ktorí sa v tomto období rozhodnú pre služby satelitu, káblovky alebo internetu od DIGI TV, dostanú tablet Lenovo ako darček. Podľa operátora to však platí iba pre prvých 1 500 nových zákazníkov.

DIGI nechce zabudnúť ani na svojich verných zákazníkov a preto pri obnove viazanosti na niektorý z prémiových balíčkov satelitu, káblovky alebo internetu, pribalí fit hodinky zadarmo. Aj v tomto prípade platí akcia pre prvých 1 500 zákazníkov.

Súčasťou kampane je tiež benefit – inštalácia a satelit zadarmo. Pre zákazníkov káblovej televízie platí aj naďalej zľava 50 % na 3 mesiace pri výbere balíka Štandard a 6 mesiacov pri voľbe vyššieho balíka Premium.

Malý darček si DIGI pripravila aj pre existujúcich zákazníkov s aktivovaným balíkom Štandard, ktorým sprístupní počas vianočných sviatkov viacero televíznych staníc z vyššieho balíka Premium.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Som zákazníkom Digi hádam od začiatku vysielania n Slovensku a ostávam verná aj naďalej aj keď na ako veĺkého fanúšika futbalu sklamala.Verím,že sa to zlepší aLM sa vráti.
    S pozdravom Jana.
    P.S.Hodinky alebo tablet neodmietnem.

  2. Odisiel som ked dlhodobo ignorovali preteky F1. Nelutujem. Digi ani Telekom ma uz u seba nikdy neuvidia aj keby sa este viac hrali na peknych, milych, dobrych, chrumkavych.

  3. Keby zákazník nebol nútený používať ich prijímač a mať ich predvolené poradie programov, možno by mali šancu.

    1. Už pár rokov majú moduly a v boxe si môžeš zoradiť programy tiež ako chceš.

    2. Iko, to sú CI moduly, ktoré môžeš strkať iba do vhodných prijímačov.

  4. Moduly fungujú spoľahlivo netreba hned kritizovať Skôr by som privítal apku na appletv ako to majú v Čechách a tá liga majstrov skoda jej každý očakával keď posunuli pre orange anglicku ligu že ju získajú výmenou

  5. Aké fit hodinky ponúka Digi Slovakia verným zákazníkom? Aká je to značka a aká je ich cena?

Komentáre už nie sú povolené.