Reklama

Ďalšie tri platené programy vysielajú voľne v maďarskom DVB-T

V poslednom období sa u našich južných susedov roztrhlo vrece s ochutnávkami platených programov v tamojšom terestriálnom vysielaní. Popri aktuálne prebiehajúcemu voľnému vysielaniu Lichi TV, AXN a Sláger TV, odkódoval operátor Antenna Hungária ešte aj programy AMC, National Geographic a TV4.
Pokračovanie nižšie:

Diváci, ktorí prijímajú signál z maďarských celoplošných multiplexov, tak môžu aktuálne sledovať až šesť platených programov dočasne voľne (FTA). Bežne sú pritom kódované systémom Conax a prístup k ním majú iba predplatitelia MinDig TV Extra.

Ochutnávka filmového programu AMC bude prebiehať do 17. novembra, dokumentárny kanál National Geographic má byť k dispozícii voľne do 24. novembra a TV4 až do 29. novembra 2019.

Kompletný zoznam šírených programov v maďarskom DVB-T, spoločne so zoznamom vysielačov, môžete nájsť na našom webe v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Vazena redakcia je chvalihodne, ze sa zaujimate o DVBT juznych susedov, ale nas obcanov vychodneho slovenska daleko viac zaujima ako postupuje DAB+ na vychod a hlavne v oblasti Tatier a Slovenskeho raja, kde turisti nechapu preco im prestalo hrat autoradio.

  2. DVB-T HU – od dnes Prime až do 2. decembra FTA
    DVB-T SK – od dnes Sport1 až do konca mesiaca FTA

Komentáre už nie sú povolené.