Reklama

AVIS ukončil distribúciu TV Severka a TV Vega v DVB-T

Z viacerých miestnych DVB-T vysielačov na Slovensku nie sú od pondelka 4. novembra dostupné regionálne televízie Severka a Vega. Podľa dostupných informácií obe televízie vysielajú aj naďalej, k ukončeniu distribúcie v DVB-T došlo zo strany prevádzkovateľa multiplexu, operátora AVIS. Nejedná sa pritom o technický problém.
Pokračovanie nižšie:

TV Severka vznikla v marci 2013. Vo svojom vysielaní sa zameriava na spoločensko-kultúrne dianie v regióne severného Slovenska. K prerušeniu distribúcie došlo z DVB-T vysielačov Žilina – Veľké Hradisko (25. kanál), Bobrov (53. kanál), Martin – Slovenská národná knižnica (23. kanál), Turčianske Teplice (42. kanál), Čadca – TVP Čadca II. (25. kanál), Liptovský Mikuláš – TVP Liptovský Mikuláš (23. kanál), Ružomberok – Černová (41. kanál) a Dolný Kubín – Ostrá skala (23. kanál).

TV Vega prináša programy a spravodajstvo so zameraním hlavne na Trnavský kraj. Diváci mohli prijímať program z miestnych DVB-T vysielačov Galanta – Matúškovská cesta 1586/18 (29.kanál), Dunajská Streda – Bratislavská cesta (23.kanál) a Hlohovec (22. kanál).

Vlastníkom oboch televízií je spoločnosť Slov Media Group.

Aktuálny zoznam miestnych DVB-T vysielačov, aj s ponukou jednotlivých multiplexov, môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nech to celé zabalia a nech tam už nič nepridávajú, lebo čo sa nové pridá, to po cca 3 mesiachoch vypadne.

  2. Avis nie je charita. Samozrejme , že keď neplatili tak po poslednej výzve príde k odpojeniu. Väčší tlak už neexistuje.
    Avis určite neteší ich poloprázdne muxy. Ak by odišiel Šláger a Noe môžu to vypnúť úplne resp. prehodiť do Plustelky plus.

Komentáre už nie sú povolené.