Reklama

Telekom testuje na satelite nový zábavný kanál

Na družici Thor 7 (0,8°W) spustil dnes Slovak Telekom testy nového programu Comedy House, ktorý má odštartovať svoje vysielanie v blízkej dobe. Testy prebiehajú na frekvencii 12 246 MHz a nie sú zatiaľ k dispozícii pre klientov operátora. Vysielanie je od začiatku kódované systémom Nagra (CAID: 1882), ktorý využívajú aktuálne platformy Magio Sat, DIGI TV SK/CZ a T-Mobile Sat.
Pokračovanie nižšie:

Za novou stanicou Comedy House stojí spoločnosť DCZ Production so sídlom v Bratislave. Jedným z konateľov spoločnosti je Vladimír Rusnák, generálny riaditeľ českej DIGI TV. Podľa udelenej licencie bude Comedy House vysielať 24 hodín denne, 7 dní v týždni, zábavné programy v slovenskom a českom jazyku.

Oficiálny dátum štartu nového programu zatiaľ nie je známy. Podrobnosti aktuálne zisťujeme.

Technické parametre pre príjem Comedy House:
Družica: Thor 5/6/7 a Intelsat 10-02 (0.8°W)
Frekvencia: 12246 MHz
Polarizácia: H
FEC: 3/4
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Comedy House
Provider: Slovak Telekom
Video formát: MPEG4
Kódovanie: 1882 (Nagravision)

PIDy:
Video PID: 2502
Audio PID: 2503
Audio stopy: 2503 slk (AAC)
PCR PID: 2502
PMT PID: 0598
TSID: 2804
ONID: 0187
SID: 4025
TXT: N/A
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: N/A

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na toto telekom vyhadzuje milióny eur? Vidlácke východňárske Ftípky, kde 99% je viac trápnych ako vtipných.. Relácie ako Ander a iné braky budú rotovať 24/7 365 a do toho zadarmo kvantum kvalitnej reklamy… len si ďalej pílte konár pod sebou.

    Uvidím ako sa rozbehne Disney + popri Apple TV+ a k mojmu obľúbenému HBO GO si zvolím nejakú alternatívu, a potom zbohom káblovka.

  2. No to je teda operator. Je nanajvis drze ked pre svojich zakaznikov ide urobit kanal. To sa predsa v dnesnej dobe nerobi. Mal by mat len Markizu, to je trend.

    Ach jej Palo43. Si jeden z ludi, ktorym sa neda vyhoviet. Nieco operator urobi, zle je. Ked nic neurobi, zle je. Ale aj taky ludia musia existovat.

    Ale pobavilo ma, ze si Telekom pili konar pod sebou preto, lebo bude mat novy kanal. To som sa pobavil.

    1. Ty si to: ty lobogo dovysavane pobavil si tym, ze tu riesis mna, a nie o com je clanok, cize si clovek bez nazoru, a je mi ta hlboko luto, ze sa zmozes len na okydavanie, diskutujuceho. Sam nemas co k tejto teme povedat, tak len ako taka hnida cakas po kom mozes vyskakovat.

      Takze trulko este raz, telekom a nieje sam si pili (a) konar pod sebou, lebo trpezlivost ludi ma svoje hranice, a ked bude alternativna moznost, uz nebude cas robit PR spravicky, ze idu dole vodou, lebo ludia proste prejdu na vyhodnejsie ponuky. Ale ak ty obhajujes programy ako je toto, folkorika, a ten “novy” nunezov detsky brak, tak klobuk bole pred takou zaostalostou. To ze nevidis, ze su to len zasterky na prepieranie penazi, nebudem s tebou riesit, vypovedna hodnota na trhu tohto vsetkeho odpadu je 0,00000000001% a nepomozu ani PR kecy ze ludom 24/7 bezi dookola tato stoka.

Komentáre už nie sú povolené.