Reklama

Skylink sprístupnil klientom nový dokumentárny kanál v 4K, ponúka ho teraz ako ochutnávku

Satelitná platforma Skylink sprístupnila svojim zákazníkom nový dokumentárny kanál v UHD kvalite (4K) s názvom Love Nature 4K. Ide o kanál, ktorý prináša rovnaký obsah ako Love Nature HD, líši sa však obrazovou kvalitou.
Pokračovanie nižšie:

Novinka bude štandardne súčasťou balíkov Kombi a Komplet. Pre príjem je však potrebné, aby mali predplatitelia UHD televízor, nové dekódovacie zariadenie pracujúce so systémom Viaccess a navyše aj zabezpečený signál z družice Eutelsat Hot Bird (13°E).

Love Nature 4K prevádzkujú spoločnosti Blue Ant Media a Smithsonian Networks. Diváci nájdu vo vysielaní dokumentárne programy so zameraním na prírodu.

V októbri si môžu Love Nature 4K vyskúšať všetci zákazníci Skylinku s aktívnou kartou Viaccess. Počas našich testov vysielal program s rozlíšením 3840 x 2160px, video bitrate dosahoval 16,6 Mbps. Pripojené boli štyri audio stopy vo formáte MPEG (anglická, turecká, ruská a bulharská). Česká audio stopa však zatiaľ chýba a k dispozícii nie je ani EPG.

Pripomeňme, že okrem Love Nature 4K môžu v októbri zákazníci operátora Skylink sledovať v rámci ochutnávky aj programy Epic Drama HD, JOJ Cinema HD, AXN, Love Nature HD a Cartoon Network.

Love Nature 4K nie je prvým programom v UHD kvalite, ktorý môžu zákazníci Skylinku prijímať. Už od roku 2017 majú k dispozícii Insight TV UHD z pozície 19,2°E, ako aj množstvo ďalších voľne šírených programov.

Technické parametre pre príjem Love Nature 4K:
Družica: Eutelsat Hot Bird 13B/13C/13E (13.0°E)
Frekvencia: 12539 MHz
Polarizácia: H
FEC: 5/6
SR: 30000
Norma: DVB-S2
Modulácia: 8PSK
Názov: Love Nature 4K
Provider: BCE
Video formát: HEVC
Kódovanie: 0B00 (Conax),0500 (Viaccess)

PIDy:
Video PID: 0131
Audio PID: 0132
Audio stopy: 132 eng (Mpeg),133 tur (Mpeg),3104 rus (Mpeg),3105 bul (Mpeg)
PCR PID: 0131
PMT PID: 0130
TSID: 9100
ONID: 0318
SID: 1103
TXT: 3999
HbbTV: N/A
DVB a TXT titulky: 2999 DVB DUT,088 TTX DUT,5999 DVB DUT

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. Ale kto má LNB monoblok a chce mať príjem z 23,5°E, 19,2°E a k tomu aj 13°E, okrem toho LNB konvertora a multifeedu (a káblov a F-konektorov) bude potrebovať DiSEqC prepínač s podporou protokolov DiSEqC 1.1+1.0. Inak bude musieť meniť aj ten monoblok za 2 samostatné LNB. A nastavovanie jednotlivých LNB je pomerne zdĺhavé…

    1. Ešte vydrž čo ked sa tam bude stahovať canal +

    2. Aby to nebol novy Skylink satelit, kedze ho uz vlastnia Francuzi, co povie Glisnik je totiz vzdy negovane tvrdenie

  1. Chceme rovnake programy na satelit ako SKYLINK LIVE. AJ SATELIT MOZU MAT ROVNAKE PROGRAMY . ESTE VECEJ BLOKUJCE OCHABCE IBA SKYLINK7 TO STACI NA MULTI BALICEK UZ NETREBA

    1. Musím súhlasiť, na Skylink Live je viac programov, ktoré Skylink cez TV neponúka. Tiež Skylink dlhodobo ignoruje majiteľov teliek so SW Smart, ponpúka ho až od verzie Tizen. Platíme rovnako, ale lsužbu dostávame nižšiu. Tiež si treba dať pozor na modul viacess, nedá sa tam objednať serv.polatok pre SR/ČR region.

    2. A bude to horšie. Trend je jasný – postupný prechod od satelitnej distribúcie k OTT. Tam totiž operátor nemusí platiť za kapacitu na družici a ani sa starať o prenosový kanál – je to na pleciach zákazníka (ISP sa z toho vyzuje ľahko – ponúkne zákazníkovi garantovaný program za nehoráznu cenu). Takže od zákazníka získa taký Slizlink rovnaké poplatky (či dokonca vyššie – každý rok ich zvyšuje) a nákladov na prenos sa postupne zbaví. Jediná útecha je, že konkurencia v OTT biznise rastie a zákazníci budú mať čoraz viac na výber a budú môcť ukázať chrbát takýmto drzým oberátorom…

  2. Fujjjjjjjj. .skylink …….. lupeznici…..este…..viac. poplatky …… zaco.

  3. Vypněte už konečně to rozpadající se torzo M7 Group!!! Kanály, které odcházejí jinam či z nějakého důvodu ukončily vysílání a provozovatel nebyl vlastně nikdy plnohodnotně divákům nahradit odpadlé TV jinými stanicemi a teď se rozhodli razit cestu, že bude tato služba rozprskaná po satelitech??? Pak tedy vedení v Lucembursku jsou fakt dobrá skvadra, teda!!! To už tedy máme 23.5°E (Astra 3), 19.2°E (Astra 1) a teď tedy 13.0°E Eutelsat Hot BIrd), a dálší satelit bude který??? Těch pozic máme ještě na výběr vcelku dost! Tak teď kam mrsknem další TV???? To je síla, teda! VIVENDI (vlastník Canal+), ten vám to stejně zreviduje a zrestruktualizuje, že se z toho pak poserete!!! Takováto dosavadní celková podoba a potažmo programová nabídka této služby nemůže mít dlouhé trvání!!! Dnes ještě nabízet SD??? …a navíc u kanálů, které jsou již běžně a normálně dostupné v HD??? Změna přijde a již velmi záhy!!!

    1. Ak to trochu sledujete, tak urcite viete, ze 13E preto, lebo to tak chce Love Nature. Tot vsetko. A M7 dostane este za to bubaciky. Ved chudaci nevedia dat na svoj tp ani MTV, nie to este aby dali nieco v 4K.

    2. ale ved HBO odstranilo z loga slovo HD, lebo dnes je to uz standard

  4. @xyxyxy: chvalabohu, lebo tie aj fungujú. A vôbec, choď otravovať inam, troll putlerovský.

    1. Publius (Nosáč) sa vyjadroval elegantnejšie! Nevtrumpetoval otravne len svoju jednostrannú „pravdu“, Augustus!

  5. @xyxyxy: výraz „jednostranná pravda“ je typický pre zakonšpirovaných polovzdelancov. Lebo pravda je vždy len jedna. Ak ich je viac (a vzájomne sú v protiklade), tie ostatné sú lži. Ale vám trollom ide práve o to, aby ste zahmlievali rozdiely medzi pravdou a klamstvom. Aby ste si sami pred sebou nemuseli priznať, že sa hlásite ku lži a darebáctvu.

Komentáre už nie sú povolené.