Reklama

Power TV ukončila satelitnú distribúciu na družici Astra, poznáme dôvod

Z kapacity slovenského operátora Towercom, na družici Astra 3B (23,5°E), nie je od pondelka dostupná divákom hudobná stanica Power TV, ktorá bola šírená voľne (FTA). Prístup k programu mali diváci v takmer celej Európe od augusta 2018, vrátane zákazníkov platformy Skylink, ktorá využíva túto orbitálnu pozíciu.
Pokračovanie nižšie:

Rozhodli sme sa ukončiť FTA distribúciu z dôvodu problémov s predajom reklamy na Power TV v Českej republike,“ uviedol pre portál SatelitnáTV.sk majiteľ televízie Michal Winnicki. Ako ďalej dodáva: „Kanál bude pokračovať s distribúciou na platených televíznych platformách, ako sú UPC / Vodafone a Lepší.TV„.

Power TV je česká verzia hudobného kanálu s rovnomenným názvom, ktorý už od roku 2013 funguje v susednom Poľsku. Prevádzkovateľom je spoločnosť MWE Networks International.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Niet za čím banovať.TuctováTv taká hudba akú tam dávali je dostupná všade.

    1. Aj tak to má ísť vraj do platenej ponuky,neviem kto si to predplatí.

  2. Samozrejme ze aj ty si to predplatis ak si uzivatelom platenej sluzby, supnu to do balicka – zakladneho a nebudu sa ta dotazovat co to chces alebo nie.

  3. Janko Hrasko @ :

    Presne tak ako píšeš ale to niektorí ako napr. Jano nikdy nepochopí, že v rámci balíka platí aj tie stanice ktoré nechcú a ani je vôbec nepozerajú.

  4. @Janko Hrasko Zdenek ja som to pochopil dobre ale ja neplatím za žiadne tv stanice nepotrebujem to stále
    dookola opakovane pozerať.Komu to vyhovuje tak si za to aj platí mne nie tak neplatím nič!

  5. Kolo.i všetko rušia.. do riti aj s celým skylinkom.. Aj mtv zrušili!! Jedine hudobné čo sa dalo popocuvat! Idem do digi veď skylink vkuse ruší programy!

    1. Ak chces MTV daj si Astra 19 tam ide aj 3dalsie tv aj VH1

  6. Poradte nejake dobre hudobne kanaly , ako boli power, mrv dance a mtv hits take ktore sa daju normalne naladit.

Komentáre už nie sú povolené.