Reklama

Populárny dokumentárny kanál teraz voľne v DVB-T

Od utorka 1. októbra bude možné prijímať cez anténu dočasne voľne dokumentárny kanál Viasat Nature, ktorý je štandardne kódovaný systémami Irdeto a CryptoGuard a prístup k nemu majú iba klienti platformy Plustelka.
Pokračovanie nižšie:

V rámci ochutnávky bude vysielať Viasat Nature nekódovane a to ako v druhom, tak aj vo štvrtom celoplošnom multiplexe. V druhom multiplexe bude program iba dočasne a to na špeciálnej pozícii Viasat Nature Promo, kde nahradil detský kanál Minimax. Ten bol voľne v rámci ochutnávky počas celého septembra.

Viasat Nature nebude dostupný voľne celý mesiac, diváci sa môžu tešiť ešte aj na programy Viasat History a Viasat Explore, ktoré sa postupne počas októbra vystriedajú na promo pozícii v druhom multiplexe.

Štandardne je Viasat Nature súčasťou štvrtého multiplexu, ktorý už vysiela v novom štandarde DVB-T2. K programu sú pripojené dve audio stopy – česká a maďarská. Obe sú vo formáte AAC. Na promo pozícii (MUX2) je však aktívna iba jedna audio stopa.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Nemáte niekto DVB-T2 prijímač set-top box Synaps THD-2910, že či sa dá na ňom vypnúť automatická aktualizácia, lebo stále keď Towercom pridáva alebo mení programy napr. Promo, tak na tomto prijímači všetky pozície rozhádže na iné čísla.

    1. Nemám tento prijímač ale som počul suseda lebo ho vlastní a má taký istý problém ako vy.Pri novej aktualizácii mu rozhádže programy.Ale som mu povedal aby si vytoril favoritnú skupinu a bude mať pokoj tak neviem či mu teraz ešte rozhadže fav program.

    2. To vyzerá na chybu v softvéri. Možno blbosť, ale nemáte tam zapnuté LCN? Skúste to vypnúť.

Komentáre už nie sú povolené.