Reklama

Nové ochutnávky v maďarskom DVB-T. Voľne vysiela hudobná a dokumentárna stanica

U našich južných susedov pripravil prevádzkovateľ terestriálnej platformy MinDigTV Extra pre divákov, ktorí prijímajú programy cez anténu, ďalšie dve nové ochutnávky. Odkódované boli preto v posledných dňoch aj programy Sláger TV a Spektrum. Oba sú pritom štandardne súčasťou MinDig TV Extra, obdoby našej Plustelky, a kódované systémom Conax.
Pokračovanie nižšie:

Sláger TV je maďarská hudobná televízia, ktorá prináša nielen maďarskú ľudovú, ale aj modernú a populárnu hudbu. Program môžu prijímať diváci cez anténu prostredníctvom tamojšieho celoplošného multiplexu E.

Kanál Spektrum určite netreba divákom predstavovať. Vo vysielaní prináša zaujímavé dokumenty. Program je šírený v maďarskom multiplexe B. Dočasne voľne má byť k dispozícii do 3. novembra.

Aktuálne šíri operátor Antenna Hungária voľne, zo všetkých celoplošných multiplexov, až 6 platených kanálov dočasne voľne (FTA). Okrem už spomínaných Sláger TV a Spektrum, prebiehajú navyše ochutnávky programov Viasat 6, Film+, Film4 a Dikh TV. Viasat 6 a Film+ budú k dispozícii voľne do konca tohto týždňa, Film4 do konca mesiaca a Dikh TV do 4. novembra 2019.

Kompletný zoznam šírených programov v maďarskom DVB-T môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Čo som ochutnával, tak samá reklama. Samé stariny, opakovačky. A za to ešte platiť??? Kvantita (staníc) nerovná sa kvalita (poskytovateľa).

    1. A čo nás po tvojich komentároch… 🙂 A teraz vážne: prečítaj si, čo píše Marek nižšie, tam máš trefnú odpoveď.

  2. Môžte si od ich brať príklad , o takej ponuke môže plustelka len snívať

  3. Maďarské programy? Nechápem načo o tom vôbec píšete. Maďari o tom asi vedia, tak prečo nenapíšete o voľných programoch v Uzbekistane? Hodnota článku -10

    1. Netrep somariny,veľká časť Južného Slovenska chytá maďarské programy,takisto ako aj Poľské,České,Ukrajinské,Rakúske,na iných častiach pohraničných územiach Slovenska! a je dobré aby mali ľudia o tom info.

    2. Marek,
      veľká väčšina maďarsky hovoriaceho južného Slovenska nesleduje slovenské médiá, presnejšie médiá v slovenskom jazyku, buď z ignorácie alebo neznalosti. Alebo ako príklad zo štadióna v Budapešti, kde sa hral kvalifikačný zápas Maďarsko — Slovensko. 🙁 🙁 🙁

    3. Ja sledujem aj maďarské a aj slovenské media a predsa neviem dokedy bude odkódovaný Spektrum a Sláger,lebo nie o tom nikde zmienka ?

    4. Zsolt,
      pozri si EPG, tam to je (aspoň by malo) napísané.

  4. Marek presne tak, aj ja ich chytam , a majú zaujímavú ponuku programov

Komentáre už nie sú povolené.