Reklama

Maďarsko: Cez anténu sú teraz šírené štyri platené programy voľne

U našich južných susedov pripravil prevádzkovateľ terestriálnej platformy MinDigTV Extra pre divákov, ktorí prijímajú programy cez anténu, ďalšie ochutnávky. Popri Paramount Channel a Viasat History tak budú môcť diváci sledovať v najbližšom období voľne aj filmový kanál Film4 a spravodajský Hir TV. Okrem toho prebiehajú nekódované testy nového programu Dikh TV v multiplexe E, ktorý bude zaradený oficiálne do platenej ponuky MinDig TV Extra 4. novembra 2019.
Pokračovanie nižšie:

Voľné vysielanie Paramount Channel (MUX D) má byť sprístupnené už len do 3. októbra, Viasat History (MUX E) bude k dispozícii nekódovane do 6. októbra, spravodajská Hir TV (MUX C) do 14. októbra a Film4 (MUX D) do 30.októbra 2019. Po ukončení voľného vysielania budú opäť všetky programy zakódované systémom Conax a prístup k ním získajú iba predplatitelia MinDig TV Extra.

Vzhľadom k tomu, že signál z maďarských celoplošných vysielačov má dosah aj na Slovensko, môžu všetky programy prijímať aj diváci u nás, hlavne tí, ktorí bývajú v blízkosti hraníc s Maďarskom. Kompletný zoznam staníc, šírených nielen v maďarskom DVB-T, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť v sekcii Vysielače. ktorú pravidelne aktualizujeme.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentár

Komentáre už nie sú povolené.