Reklama

Maďarsko: AXN najbližšie dva týždne FTA cez anténu

Diváci, ktorí majú možnosť prijímať signál z maďarských celoplošných DVB-T vysielačov, budú môcť sledovať najbližšie dva týždne nekódovane (FTA) aj seriálový a filmový kanál AXN. Okrem toho prebiehajú ešte ochutnávky programov Sláger TV, Spektrum, Film4 a Dikh TV.
Pokračovanie nižšie:

Počas písania tejto správy vysielal kanál AXN s obrazovým rozlíšením 720 x 576. Na výber bola okrem maďarskej audio stopy aj originálna (anglická). Obe sú vo formáte AAC-HE.

AXN je šírený prostredníctvom maďarského multiplexu B. Vysielanie je štandardne kódované systémom Conax a dostupné iba predplatiteľom platformy MinDig TV Extra (obdoba našej Plustelky).

Aktuálne šíri maďarský operátor Antenna Hungária voľne, zo všetkých celoplošných multiplexov 5 platených kanálov dočasne FTA. Film4 môžu sledovať diváci voľne do 30. októbra, Spektrum do 3. novembra, Dikh TV do 4. novembra a AXN do 10 novembra 2019. Do kedy bude k dispozícii voľne hudobná Sláger TV, nie je známe, operátor o tom neinformoval.

Kompletný zoznam šírených programov v maďarskom DVB-T môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Off topic: vysielač Prešov – Šibená hora je zase vypnutý. Tuším ide o šiesty výpadok od polovice júla… Towercom sa skrátka činí!

    1. other off topic … trnavská PlustelkaViac pôjde do SFN s Nitrou na K36 a K49 sa uvoľní pre exilovú MTT (t.č. z Hlohovca na K22)

  2. Na to quantum reklamy nechápem, načo to vlastne kódujú.Keď to budú púšťať volne, tak ešte viac diviakov na tie reklamy môže pozerať.Tí ostatní si to pustia kedy chcú , čo chcú a bez reklamy.

  3. Rakúska puls 24 na kanáli 53 dvb-t momentálne zakódovana nechápem ved dopoludnia do 11h teleshop a potom správy alebo dačo skúšajú už to raz kodovali asi týždeň v septembri myslím

Komentáre už nie sú povolené.