Reklama

Lepší.TV predstavila vynovenú aplikáciu aj web

Internetová služba Lepší.TV, ktorá pôsobí nielen v Českej republike, ale aj na Slovensku, sprístupnila dnes svojim klientom nové grafické prostredie. Zmenou prešla ako samotná aplikácia, tak aj webové stránky.
Pokračovanie nižšie:

Nový vzhľad aplikácie prináša moderný dizajn, výrazné sprehľadnenie, väčšie tlačidlá aj obrázky a ďalšie prvky. Hneď na úvodnej stránke je možné vidieť posledne sledované stanice, užívateľ môže pokračovať v sledovaní, pozrieť si nahrávky, alebo počasie. Úvodnú stránku si môžu predplatitelia upraviť a zmeniť podľa toho, čo koho zaujíma, kto čo má rád aj do tých najmenších detailov.

Ďalšou novinkou sú náhľady, v ktorých je možno lepšie nájsť začiatok filmu či špecifickú pasáž seriálu vo veľkom zobrazení. Operátor vylepšil aj sekciu info/diely, kde je u programov, ktoré majú viac dielov, ihneď vidieť ďalšie diely a možno ich usporiadať podľa sérií. Dostupné sú navyše aj podobné seriály, ktoré by mohli diváka zaujať.

V novom prostredí dominujú tmavé farby. „Pointou celej tejto zmeny bola hlavne modernizácia, a tiež sme chceli navodiť podobný pocit, ktorí majú ľudia, keď sedia v kine. Poznáte to, všade tma a len vás obklopuje zvuk a obraz. To isté sme chceli, nech zažívajú aj ľudia doma„, uviedol Pavel Górecki, riaditeľ Lepší.TV.

Predplatitelia prémiových kanálov HBO nájdu od dnes v ponuke aj sekciu HBO On Demand (HBO OD), vďaka ktorej budú môcť sledovať vybrané filmy a seriály z HBO priamo v aplikácii či set-top-boxe.

HBO OD v Lepší.TV

Operátor dnes predstavil aj vynovené webové stránky. Dostupné sú aktuálne na adrese www.lepšia.tv/?dark=1.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Tak sa nám tu profiluje silná trojka OTT operátorov:Lepší.TV,SkylinkLive,SledovanieTV.

  2. Pokial ju nebude mozne sledovat na dvoch tv sucasne (bez dalsich financnych nakladov) nema sancu uspiet!!!

    1. Áno-poplatkami za ďalšie zariadenia v rámci jedného účtu sa stáva služba predražená.

Komentáre už nie sú povolené.