Reklama

ANTIK rozširuje ponuku 4K kanálov a pripravuje sa na výrobu 8K boxov

Ponuka digitálnej televízie Tango, ktorú poskytuje operátor ANTIK Telecom cez svoju optickú sieť, sa rozšírila v posledných dňoch o tri nové kanály v UHD kvalite (4K). Novinkami v ponuke sú programy MyZen 4K, 4K Universe a Lounge TV 4K. Aktuálne tak môžu sledovať predplatitelia už 8 programov v UHD kvalite, okrem už spomínaných troch nových, ešte aj Fashion One 4K, Nasa TV UHD, QVC2 UHD, Piánko 4K a Piánko+ 4K.
Pokračovanie nižšie:

Myzen TV 4K ponúka inšpirujúce zážitky a zábavu, je to kanál o životnom štýle pre ženy, vyprodukovaný ženami.

4K Universe je nový 24-hodinový 4K HDR televízny kanál. Jeho široká programová ponuka zahŕňa ranné vysielanie detskej série „Eddie je Yeti“, nechýba ani denná séria vegánskych varení ‚Plant-Based by Nafsika či série Victoria Secret pod názvom „Model Turned Superstar“. Neskoré nočné vysielanie je venované novým dokumentárnym filmom.

Relaxačná televízia Lounge TV je prvá česká TV v 4K kvalite, ktorá vysiela 24 hodín denne. Vo vysielaní prináša videá z celého sveta, ktoré sú doplnené hudbou.

ANTIK Telecom šíri aktuálne 4K kanály iba prostredníctvom svojej optickej siete dostupnej pre približne 200 tisíc slovenských domácností. Pre príjem programov v 4K kvalite sú potrebné nové set-top boxy Antik Mini 3 či Antik Nano3 Giga.

Aj keď operátor rozširuje postupne ponuku 4K kanálov, už teraz sa pripravuje na výrobu nových ANTIK boxov 8K. „Počas veľtrhu IBC v Amsterdame prebehli rokovania s našimi dvornými dodávateľmi čipov ako aj ich konkurenciou s cieľom začať testy a neskôr vybrať zariadenie pre budúci 8K (Ultra HD TV) Antik set-top box,“ povedal generálny riaditeľ ANTIK Telecom Igor Kolla.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. ti kde žiješ ? stiahol som z google play, už používam cca 3 roky, a funguje bez problémov! 🙂

  1. Aké rádio? Si pobavil :). To je len klon Antiku nič viac.

  2. Však to jsou bezvýznamné kanály které jsou i zdarma na satu. Trapný! Ať přidají kanály s atraktivním obsahem jako film, sport apod. A ne demo kanály nebo shopping.

  3. Máte niekto 4K a 8K televízor? Majú tieto dva televízory stále aj analógový TV tuner alebo nie?

  4. Ja by som bol rad keby namiesto 8K boxov Maďarské programy rozširovali , určite by získali viac zákazníkov

Komentáre už nie sú povolené.