Reklama

Viac hokejových prenosov na Sport 1 a Sport 2

Platené športové programy Sport 1 a Sport 2, ktoré sú súčasťou ponúk väčšiny operátorov na Slovensku a v Českej republike, prinesú pre všetkých divákov viac hokejových prenosov. Po dlhoročnej stálici KHL, prestížnej pohárovej CHL s českou a slovenskou klubovou účasťou, sa môžu hokejoví fanúšikovia tešiť na jednu z najtradičnejších a najlepších líg na svete, najvyššiu švédsku súťaž SHL.
Pokračovanie nižšie:

V sezóne 2019/2020 odvysielajú programy Sport 1 a Sport 2 celkovo 110 prenosov s kvalitným profesionálnym komentárom a to navyše vo veľmi príjemných popoludňajších či podvečerných časoch, na ktoré sú pri sledovaní hokeja na Slovensku a v Česku zvyknutí.

Švédsky hokej dlhodobo patrí k najlepším na svete. Jasným dôkazom toho sú nedávne úspechy reprezentácie Tre Kronor na vrcholových akciách. Majstrovské tituly z rokov 2017 a 2018  pripomenuli elitnú sezónu 2005/06, v ktorej hokejová reprezentácia zvíťazila na olympijskom turnaji v Turíne a následne triumfovala na svetovom šampionáte v Rige, čím sa stala pre Švédsko historicky najúspešnejšou sezónou. Švédsky hokej sa stabilne drží vo svetovej špičke ako na medzinárodnej, tak aj na klubovej scéne a nič nenasvedčuje tomu, že by sa na danej situácii malo čokoľvek zmeniť.

Hokej do Švédska priniesol na začiatku dvadsiatych rokov minulého storočia americký režisér a vôbec prvý tréner švédskej reprezentácie na olympijských hrách, Raoul Le Mat. Odvtedy švédsky hokej prešiel dlhú cestu neskutočného vývoja až do dnešnej podoby, plnej úspechov a kvality. Švédska liga je oficiálne označovaná za tretiu najlepšiu hokejovú súťaž sveta po NHL a KHL. Diváci sa môžu tešiť aj na výraznú slovenskú a českú stopu, ktorá je v SHL už tradíciou. Veď švédske majstrovské tituly majú vo svojej zbierke napríklad Pavel Patera, Jiří Hrdina, Alexander Salák či Martin Ševc. V súčasnosti pôsobí vo Švédsku štvorica Čechov ( Vojtěch Mozík, Roman Will, Roman Horák, Dominik Furch) a jeden Slovák (Marek Hrivík).

Dominik Furch prichádza do Örebra po štyroch sezónach v KHL ako jasná jednotka a verím, že nebude mať problém si tento post obhájiť. Podobnú šancu má po kvalitnej sezóne v Liberci aj Roman Will v bránke Rögle. Roman Horák odštartuje vo Växjö druhú sezónu a bude chcieť vylepšiť slušnú bilanciu 33 bodov z tej minulej, špičkový reprezentačný obranca Vojtěch Mozík bude zasa jedným z pilierov defenzívnych radov Färjestadu. Veríme, že slovenskí diváci ocenia výkony svojej hviezdy so skúsenosťami z NHL Mareka Hrivíka v drese nováčika Leksandu,“ bilancuje šéfkomentátor Sport1 a Sport2 Ondřej Voršilka.

Okrem bohatého hokejového menu v podobe KHL, SHL a CHL televízny program staníc Sport1 a Sport2 ponúka aj prenosy z ďalších atraktívnych športových udalostí a vrcholových súťaží, ako sú Formula1, portugalská najvyššia futbalová súťaž Liga NOS, turecká Süper Lig, NFL, tenisové turnaje okruhu ATP250, hádzanárska Liga majstrov či vybrané elitné boxerské galavečery.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. A to majú ešte vysielať Tipsport ligu uvidíme

  2. No paráda . Len škoda, tej talianskej ligy,že im to vyfúkol Telekom.

Komentáre už nie sú povolené.