Reklama

Skylink rozšíri dostupnosť svojej mobilnej služby o ďalšiu značku Smart TV

Internetová služba Skylink Live TV rozšíri v najbližšom období dostupnosť svoje aplikácie o ďalšiu značku Smart televízorov. Prevádzkovateľ platformy Skylink, spoločnosť M7 Group, informoval v týchto dňoch o uzavretí dohody s výrobcom televízorov Panasonic, vďaka ktorej bude služba Skylink Live TV dostupná aj na inteligentných televízoroch značky Panasonic.
Pokračovanie nižšie:

Už v priebehu jesene 2019 bude služba Skylink Live TV zase o niečo dostupnejšia. Nová hybridná aplikácia pre inteligentné televízory vyvinutá spoločnosťou M7 sprístupní službu Skylink Live TV aj užívateľom televízorov Panasonic vybavených satelitným tunerom. Konkrétne pôjde o všetky modely OLED TV Panasonic od roku výroby 2019,“ informoval operátor.

Skylink Live TV je mobilná služba operátora Skylink určená štandardne pre všetkých užívateľov s aktívnou dekódovacou kartou. Využívať ju môžu zákazníci nielen v SR, ale aj v celej EÚ. Aplikácia je k dispozícii ako pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS a Android, tak aj pre vybrané Smart TV značky Samsung, LG, Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai, Orava alebo satelitné prijímače Samsung EVO-S či špeciálne boxy Tesla Mediabox QX4. Popri tom je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC. Programová ponuka záleží od aktivovaného balíčka na dekódovacej karte.

Okrem živého vysielania ponúka Skylink Live TV aj veľa interaktívnych funkcií, ako je sedemdňový archív, spustenie programu od začiatku, pozastavenie práve vysielaného programu či prístup do videopožičovne.

Aplikáciu si môžu vyskúšať aj užívatelia, ktorí doposiaľ nie sú zákazníkmi Skylinku, a to vďaka 30-dňovej skúšobnej internetovej verzii, ktorá je úplne zadarmo.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Panasonic im dal riadne zabrať…ale je to len v prospech služby Skylink Live.

  2. modely od 2019… čiže len najnovšie tohtoročné…Dal som za model 2018 OLED vyše 3 a pol litra a už je zastaraný..Aby som kupoval nové TV každý rok..

    1. Alebo treba vymeniť službu, mňa napr.oslovila jedna IPTV a má lepšiu kvalitu obrazu ako cez satelit co pri OLEDe človek rád využije.

    2. Miro nezúfaj-áno je to riziko Smart TV,že za chvíľu budú tv „staršie“ a už nebudú podporovať tú alebo onú appku.Preto je dobrá konkurencia aj v OTT : máš na výber-Skylink Live-SledovaniTV-Lepší.TV-KukiTV…určite niektorú z týchto TV appiek tvoj TV podporuje.Je to riešenie aj do budúcna: prestala ti ísť appka na tvojom Smart…?Prejdi na druhú.Výhodou OTT služieb je „ŽIADNA VIAZANOSŤ“.

    3. Juri:To je pravda,ale zasa Skylink Live ma gratis k balicku.

  3. Správny smer, ale čo tak najvecieho predajcu v TV v EÚ čím je rozhodne ďalšia značka SONY, by malo nasledovať či už smart alebo android…

    1. To by som aj ja privítala nakoľko som vlastička Tv Sony.

  4. Sony má v smart TV OS Handroid, takže sa čudujem, že to u tejto značky ešte nefachá.

Komentáre už nie sú povolené.