Reklama

Na Slovensku a v ČR začne vysielať nový kanál so zameraním na zábavu

Diváci na Slovensku a v Českej republike sa dočkajú ďalšej novej stanice. V blízkej dobe by mal totiž začať vysielať program s názvom Comedy House.

Za novým projektom stojí spoločnosť DCZ Production so sídlom v Bratislave. Jedným z konateľov spoločnosti je Vladimír Rusnák, generálny riaditeľ českej DIGI TV. Spoločnosť už získala potrebnú vysielaciu licenciu. O jej udelení dnes informovala Rada pre vysielanie a retransmisiu (RVR).
Pokračovanie nižšie:

Podľa udelenej licencie bude Comedy House vysielať 24 hodín denne, 7 dní v týždni, v slovenskom a českom jazyku. Zamerať sa chce nielen na slovenský, ale aj český trh. „Programová služba bude vysielať 60% programy a 40% doplnkové vysielanie. Z programov budú 100% tvoriť zábavné programy,“ uviedla pre portál SatelitnáTV.sk hovorkyňa RVR Ivana Furjelová.

Kanál Comedy House plánuje spustiť vysielanie ešte v tomto roku a k dispozícii bude s najväčšou pravdepodobnosťou iba u slovenských operátorov Magio TV, Magio Sat, prípadne DIGI TV a českých DIGI TV CZ, T-Mobile a T-Mobile Sat. Informoval o tom portál Živé.sk.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. „Programová služba bude vysielať 60% programy a 40% doplnkové vysielanie. Z programov budú 100% tvoriť zábavné programy.“
    … 40% doplnkové vysielanie = reklama a „reklama“ (telešoping …

    1. Je to začiatok uvidíme časom možno sa to rozrastie

    1. peeet @
      V terestrice to na Slovensku nebude protože tam bude aj čeština a ta už je nyní totálně nepřípustná!!!
      Je jen otázka času kdy se na Slovensku bude za češtinu bude stavět ke stěně a střílet jak prašivé psy!!!

    2. @Zdenek: nože netáraj, toto je hlúposť ešte aj keby to bolo myslené ako sarkazmus a zveličenie. Jediná pravdivá časť je tá, že v DVB-T na Slovensku to nebude. (Možno neskôr v Plustelke, ale aj o tom silno pochybujem.)

    3. @ Pidjin :

      Toto je bohužel pravda a přečti si na p.rabola,cz co „vystrájala“ vaše slovenská rada pro rozhlasové a TV vysílání kvůli upoutávce na české stanice Očka kvůli tomu že byla v češtině a ne ve „slovenčine“ aj když to jsou české stanice.

      Opravdu vidím to že vy Slováci jste taky stejní d.ementní jak Češi a že vám taky už j.be v lebeni jak jim. Bože proč Moraváci a Slezané musí mět na západě aj na východě za sousedy takové omezené hňupy co neustále řeší češtinu nebo slovenštinu!!!
      Slováky sem měl do včilška za rozumnější než poťápáné Čechy ale to jsem opravu velmi mýlil jak jsem zjistil protože Čech nebo Slovák je jeden a ten samý zakomplexovaný nacionalista co vidí jen sám sebe a nikoho jiného!!!

    4. @Zdenek: češtinu a slovenčinu si tu začal riešiť ty. A trvám na tom, že si vyššie napísal blbosť o tom, že čeština je na Slovensku „totálně nepřípustná“, o tom strieľaní ani nehovoriac – opakujem, že je to blud aj ako hyperbola, navyše je to zveličenie trápne a nevkusné. Áno, máme tu na Slovensku kopu zakomplexovaných nacionalistov, aj v RVR určite nejakí budú, ale stále nie sme takí ani zďaleka všetci, takže znovu nehorázne preháňaš. Mimochodom, sám sa tu vyjadruješ príliš často ako taký zakomplexovaný nacionalista – sorry, ale je to tak. Tiež vidíš len seba a rozčuľuješ sa zakaždým, keď niekto nekladie dôraz na to, že v ČR žijú aj Moravania a Slezania. Takže vlastne kritizuješ iných za to, čo sám robíš. A vieš čo? Bež už do prdele.

  2. Vsetci by chceli vsetko zadarmo. Len som nepochopil preco by to tak malo byt

  3. Lebo na zapade mas na antene 30 programov zadara tak nebut ovca

  4. Vážení, čo to tu riešite.Dnes je na nete všetko a pozrete si čo chcete a kedy budete chcieť aj priamo na vašom tv.

  5. na parabola cz.zase dristali,pisali že bude dostupná len cez pozemne vysielače na Slovensku,prij…ná parabola

  6. Keď RVR prideľuje digitálnu licenciu tak základný štandard uvádzajú DVB-T. Ale v DVB-T určite nebudú…

  7. Niekedy boli 2 programy a aký bol kľud (a ešte tak max. 3. program v pohraničí: MTV / ORF / TVP / Sovietska TV) eta vsjo

    1. Niekedy sa svietilo petrolejkami a aký bol kľud… Niekedy boli lode z dreva a aký bol kľud… Niekedy sme žili v jaskyniach a aký bol kľud… Stále bol kľud… 😀

  8. Tak video bar skončil, je tam už iba tma a k tomu HbbTV link na ottu.

Komentáre už nie sú povolené.