Reklama

Lepší.TV rozšírila ponuku o nový český kanál v HD kvalite

OTT služba Lepší.TV, ktorá pôsobí na Slovensku a v Českej republike, pridala v pondelok 2. septembra 2019 do ponuky nový český televízny kanál s názvom Lounge TV. Podľa zistení portálu SatelitnáTV.sk je vysielanie k dispozícii v HD kvalite. Samozrejmosťou je aj archív vysielania na 7 dní.
Pokračovanie nižšie:

Lounge TV vysiela 24 hodín denne. Vo vysielaní prináša videá z celého sveta, ktoré sú doplnené hudbou. Program je k dispozícii všetkým slovenským a českým predplatiteľom automaticky.

Po pridaní Lounge TV HD má Lepší.TV vo svojom základnom balíku aktuálne 96 TV staníc pre slovenských predplatiteľov a 103 pre českých.

Internetová platforma Lepší.TV ponúka svoje služby od roku 2016 a to ako v Českej republike, tak aj na Slovensku. Využívať ju môže ktokoľvek s prístupom na internet (minimálne 3 Mbps). Cena základného balíka s takmer stovkou programov a archívom stojí 7,39 €/mesiac. Službu je možné využívať vďaka špeciálnej aplikácii na Smart TV, PC či mobilných zariadenia. K dispozícii je navyše aj špeciálny Android box pre staršie TV.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

Komentáre už nie sú povolené.