Reklama

V ČR získala licenciu internetová Hunter TV

V blízkej dobe chce spustiť vysielanie nový televízny program s názvom Hunter TV. Kanál má vysielať 24 hodín denne v českom jazyku a vysielanie budú môcť sledovať diváci prostredníctvom internetu.
Pokračovanie nižšie:

Televízia už získala potrebnú licenciu. Oficiálny termín štartu je naplánovaný na koniec septembra 2019, promo vysielanie však už teraz prebieha na stránke huntertv.cz. O pridelení licencie, novému programu na 12 rokov, dnes informovala česká Rada pre rozhlasové a televízne vysielanie (RRTV).

Za Hunter TV stojí majiteľ tamojšej regionálnej televízie rtm plus Liberecko. Nový projekt internetovej televízie venovaný českým poľovníkom bude vysielať 24 hodín denne reportáže, rozhovory a ďalšie programy, ktoré doplnia zábery z českej prírody.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Mohli by mat podobnu skladbu programu ako Outdoor Channel HD..to by bolo fajn.

    1. To sa asi pekne nacakas , tam budu ceski honaci a nejake to pivecko k tomu.

  2. Co dokaze takyto zaner vysielat 24h si ani len neviem predstavit…

    1. Ak bude vysielatel takisto obmedzeny ako ty, tak tam pravdepodobne uvidis dookola to iste 🙁

  3. 90% našich poľovníkov je krvilačná banda pytliakov s papiermi, nič viac. Českí na tom nebudú oveľa lepšie. Len zabiť čo sa dá, napchať mäso do mrazáku, vyvesiť trofeje v obývačke, lobovať za čo najvyššie kvóty na odstrel, zastreliť decku psa s hlúpou zámienkou, že „plašil zver“ (8-kilový orech na vôdzke 200m za dedinou!), ale starať sa o zver, prikrmovať v zime, loviť prednostne spiatočnú zver a nie kapitálne kusy a dbať tým na kvalitu genofondu zveri – to ani omylom. Česť tej menšine, ktorá sa stará aj o zver, nie iba o mäso a trofeje, ale tých je žalostne málo. Takže tá otázka je legitímna – čo chce takáto TV vysielať? Pupkatých ujkov s kvérmi, ako varia srnčí guláš, slopú a chvastajú sa, aké milé zvieratko naposledy hrdinsky odbachli zo zálohy?

    1. Ciastocne s tebou suhlasim, ale ked povies A treba povedat aj B. Nasa priroda, sa da ukazovat z viacerych uhlov.. Len treba peniaze na kvalitny dokument, zabery z dronov, timelapse, specializovane casti venovane: medvedom, vlkom, rysom, danielom, vydram, nelietavym dropom atd, ako zhotovit vtaciu budku, krmelec, tema zbrane, optika, pohyb v terene, byvakovanie, sutaze, hadame zvierata, stromy, kvety, pohoria.. tam sa da donekonecna cerpat (lukostrela, terenne auta, varenie v prirode).
      Takze asi tak v skratke.

Komentáre už nie sú povolené.