Reklama

National Geographic HD od októbra so špeciálnou verziou pre SK a CZ trh

National Geographic dnes oznámil, že v utorok 1. októbra 2019 ukončí distribúciu súčasnej pan-európskej verzie televízneho kanálu NG HD na družici Astra 3B (23,5°E). Na rovnakej pozícii bude v uvedený termín spustená špeciálna česko-slovenská verzia, ktorá má byť určená výlučne iba pre divákov na Slovensku a v Českej republike. Vo vysielaní ponúkne rovnaký obsah ako súčasná SD verzia programu National Geographic, bude sa teda jednať o simulcast.
Pokračovanie nižšie:

V súvislosti s vyššie uvedeným dôjde tiež k zmene kódovacieho systému na družici Astra 3B zo súčasného Viaccess na Irdeto 2. Zmena kódovacieho systému sa však nijak nedotkne divákov, ide len o informáciu pre jednotlivých operátorov, ktorí stanicu preberajú z tejto orbitálnej pozície.

Nová verzia programu NG HD bude k dispozícii automaticky klientom satelitného operátora Skylink, ktorí prijímajú program z družice Astra 3B (23,5°E). Postupne by ju mali zaradiť aj ďalší operátori na slovenskom a českom trhu.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Snad, nam uz nebudu pustat tie ruske audio a titulkove spoty.

    1. #redakcia: na inom SVK webe sa dalej pise, ze NGC zaradi do svojej “novej” Svk/Cz mutacie kvantum reklamy, a ze jej bude naozaj dost… Cim pada zmysel platit za takuto stanicu, kedze uz bude “sponzorovana” reklamami. Predtym si clovek priplacal, len aby bol od toho uchraneny, tazke teraz tym padom mozeme vypovedat zmluvy..

    1. Nemohol, kontaktuj nejakeho madarskeho operatora…ten tiez 100% nedrzi Svk/Cz audio !!

    1. Neplánuje Fox zrušiť SD verziu?, V minulosti to mal v pláne a dať všetko do jedno kanála Natiomal Geographic HD?.

Komentáre už nie sú povolené.