Reklama

Na Slovensku a v ČR bude dostupný nový športový kanál Premier Sport

V piatok 9. augusta 2019 o 21:00 odštartuje na Slovensku a v susednej Českej republike nový športový televízny kanál s názvom Premier Sport HD. Ako už názov napovedá, vo vysielaní prinesie divákom hlavne maratón priamych prenosov, záznamov a magazínov z najvyššej anglickej futbalovej ligy Premier League. Chýbať nebude ani Championship či škótska Premiership. Prvým odvysielaným zápasom nového programu bude súboj medzi Liverpool FC a Norwich City.
Pokračovanie nižšie:

Vďaka novému programu sa k zápasom Premier League dostane viac divákov. Na Slovensku zaradia nový program do svojej ponuky operátori Slovak Telekom, DIGI Slovakia a Orange Slovensko. V Českej republike to bude DIGI TV CZ, T-Mobile a O2 Czech Republic. Držiteľom vysielacích práv k anglickej Premier League je česká skupina Lama Energy Group, do ktorej patrí DIGI CZ. Tá získala podľa dostupných informácií vysielacie práva na najbližšie tri sezóny. Vlastníkom televíznej licencie na kanál Premier Sport je spoločnosť DIGI Slovakia.

Premier Sport ponúkne ešte viac zápasov. V predchádzajúcej sezóne bolo maximum stanovené na 200 priamych prenosov, pričom v nasledujúcich troch sezónach bude možné odvysielať o 32 zápasov navyše. Okrem toho sa môžu diváci tešiť na takmer 30 magazínov mesačne, štúdiá k top zápasom či pravidelný sumár zostrihov z duelov nižších anglických súťaží. Spolu s novým kanálom štartuje aj úplne nová relácia PL Focus. Každý utorok večer prinesie tie najzaujímavejšie informácie z aktuálneho diania v Premier League. Kompletný program novej stanice budete môcť nájsť aj v našom TV Programe.

Orange TV

Zákazníci Orange TV nájdu Premier Sport v dvoch nových prémiových balíkoch – Balíku Premier Šport a Balíku Super Šport +. Prvý z nich, Balík Premier Šport, bude obsahovať stanicu Premier Sport HD a k dispozícii bude za 2 eurá mesačne. Balík Super Šport + bude obsahovať 14 športových TV staníc – vrátane Orange Sport, ktorá exkluzívne vysiela Ligu majstrov UEFA. Mesačný poplatok za Balík Super Šport + bude 6 eur.

BalíkCenaProgramy
Balík Premier Šport2 € mesačnePremier Sport HD
Balík Super Šport +6 € mesačneOrange Sport, Orange Sport 2, Orange Sport 3, Orange Sport 4, Premier Sport HD, Arena Sport 1 HD, Arena Sport 2, Extreme Sport Channel, Fishing and Hunting, Golf channel HD, Nova Sport 1 HD, Nova Sport 2 HD, Sport 1 HD, Sport 2 HD

Nové prémiové balíky si budú môcť zakúpiť zákazníci služby Orange TV, a to na všetkých dostupných platformách – na optike, cez satelit aj cez internet. Dostupné budú pre všetky úrovne TV služby – Basic, Optimal aj Premium. Pre športových fanúšikov, ktorí ale nie sú zákazníkmi Orangeu, je aj naďalej k dispozícii mesačné SMS predplatné Orange TV Šport, ktorá však nový Premier Sport HD neobsahuje.

Stanica Premier Sport HD bude zároveň automatickou súčasťou balíka Všetky prémiové balíky.

Magio TV, Magio Sat a DIGI TV

Premier Sport HD bude dostupný v platformách Magio TV, Magio Sat, Magio GO, DIGI TV a DIGI GO. Klienti uvedených služieb ho nájdu na programovej pozícii súčasného kanálu DIGI Sport 4 HD, ktorý sa premenuje práve v piatok 9. augusta na Premier Sport HD.

DIGI TV CZ T-Mobile a O2

Klienti českého operátora DIGI TV CZ nájdu nový program v ponuke namiesto súčasnej stanice DIGI Sport 4 HD. Operátori T-Mobile a O2 TV zatiaľ neprezradili v ktorých balíkoch bude Premier Sport HD.

Prehľad priamych prenosov z 1. kola Premier League na Premier Sport:

LogoNázov staniceDátumZačiatokProgram
Premier Sport09.08.201920:55Premier League
Liverpool – Norwich
Premier Sport10.08.201913:25Premier League
West Ham – Manchester City
Premier Sport10.08.201915:55Premier League
Crystal Palace – Everton
Premier Sport10.08.201918:25Premier League
Tottenham – Aston Villa
Premier Sport11.08.201914:55Premier League
Newcastle – Arsenal
Premier Sport11.08.201917:25Premier League
Manchester United – Chelsea

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Na Slovensku v Magio TV, Magio Sat, Magio GO a DIGI TV sa tiež zmení so stávajucého kanála DIGI Sport 4

    1. Áno, máme to už potvrdené. DIGI Sport 4 sa zmení na Premier Sport.

  2. A Skylink zase nič?, Prečo pre 4 Operátorov ale iba na troch?, To logo je podobne ako ma Sky Sport?, takže to znamená že Orange TV, O2TV budú platiť Telekomu za šírenie tohto kanála?, To rovno ho mohli dať pre všetkých Operátorov.

    1. Nemám záujem platiť toľké peniaze-nezabúdaj,že Telekom a Orange patria medzi najdrahších operátorov.

    2. Nezabúdaj,že Skylink má Arena sport1,kde je holandská aj rakúska liga…Nemôžeš mať všetko,ak áno otvor peňaženku a objednaj službu-stále máš možnosť výberu.

  3. Orange sa pomiatol za 6€ mesačne chce za športové stanice a je jedno či máš najmenší balík alebo premium pritom v Telekome majú Digisport v základe od balíka L
    Ale čo čakať od nenažrancov šuflikantov a babrákov

    1. Jozko, skus popri tom chlastani zapojit aj rozum. Orange najnizsi balik 6€+Premium sport = 12€. Stredny optimal balik 10€ + Premium sport = 16€. Telekom balik L vratane Digi sportov 15,90€. Vsetci to maju dobre spocitane. Vacsina zakaznikov v Orange ma stredny balik za 4€ a najvyssi za 9€ cize tam sa aj s premium sportom dostanu na lepsie ceny ako Telekom.

    2. Lololo Nepi tú okenu prosím ťa škodí ti to na tvoju hlúpu lebeňu
      Neviem kde si zobral tie ceny ale nejak mi to nevychádza !?
      Optimal 12€ + Orange športy 6€ + 2€ opticky konvektor + 2€ set top box spolu 22€ pri strednom balíku kde 50% tvoria všelijaké nezmyselne regionálne stanice ale hlavne že tebe to vychádza
      Lolo ty sa radšej nemnož !

    3. Jozko pekne si to rozpisal ohladne Orange na vyslednu sumu 22€ a teraz nam tu spocitaj Telekom vyslednu sumu, pls. Ked pises A tak daj aj B.

    4. Jozko, stredny balik od Telekomu 15,90€ + magio box 2,95=18.85€ zakladna cena!!!! Nechces pozerat mazanice, kup si HD sportovy balik len za 5,99€ a taky archiv mas na vyber, ktory balik si zas priplatis! Este stale sa budes byt ze jedine Telekom?

    5. Nechcem sa zastávať Pomaranča ani Tydlikomu, podľa mňa sú obe tieto firmy nenažrané, ale pre objektivitu treba dodať, že Telekomu patrí aj Digi a tam sú ceny predsa len výhodnejšie, ako u Pomaranča. Akurát nemajú LM, takže komu na tom záleží, asi nemá veľmi na výber…

    6. Keď pravidelne každý mesiac niekoľkokrát do mesiaca chodili otravovať k dverám telekomunisti (Telekoma) tak som im povedal, že nemám záujem o ich predražené služby a vytkol som s dverami a potom som počúval ako každý – celý blok vytkne s dverami – nádherný koncert…

    7. Samko 18.95€ je cena s HD stanicami
      Rodičia majú magio sat L-ko a platia okolo 17€ 🙂 Ty AB 😀
      Asi možno vieš že u Orangu sa archív zmenil na 7 dňový a platí to na stanice tv Markíza obmedzene nahrávania keď máš predplatený hbo pack nemáš možnosť sa zategistrovat na hbo go
      Aplikácia Orange je taká na hovno že keď som mal predplatený Orange sport tak som mohol pozerať len Orange sport 1 dokopy máš v tej aplikácii možno tak 10 kanálov oproti mágiu 50 🙂 dobre že ? Ešte stále si budes hájiť ten neschopný Orange ? Je to firma plna babrákov a nenažrancov !

  4. Keď by som chcel ten Premier Sport Od Orange aj Orange Sport tak stačí aj kompletná ponuka Orange TV cez satelit?

    1. Minimálne balík Basic + k nemu tento nový Balík Super Šport +. Ak dobre počítam je to za 12 eur. Dávajú ale viacero zliav. Napr. 6 eur ti môžu vrátiť späť každý mesiac vo forme kreditu na Primu. Na prvý pohľad sa to zdá u Orangeu drahé, ale ak využiješ zľavy, celkom to ujde.

    2. Ale ak ti dajú zľavu na služby, ktoré nevyužiješ, tak to nie sú vlastne žiadne zľavy. Konkrétne Prima karta je dosť o ničom.

    3. To bol len príklad. Kombinácií je tam viac. Internet, paušál…

  5. V uplynulých sezónach ste vysielali Premier league aj na viacerých kanáloch. To už teraz budete iba na jednom? Tak to je pre nás platiteľov MagioSat podstatný pokles. Prečo ste na výmenu nevyjednali od Orange aj Champions ?

  6. Tak nakoniec je to pravda,že PL bude aj v ORANGE-treba zvážiť cenu.

  7. A čo platená Plustelka?Tam nič?. Kvôli nim nebudem kupovať ani Telekom a ani Orange a ani Digi.Díky.

    1. Ozaj, zbytočne sa noekomu viazať lebo aj tak ich tv ponuka je plná nezmyslov.Časom sa zase ponuka zmení a keď si viazaný tak si v prdeli.

    1. dokumentov je málo si to spočítaj ešte viac ako športových staníc

  8. Pele1 & Co.,
    nepozerať, ale športovať alebo skôr hrať!

    1. @Pelé #10 presne ,treba viac pohybu ako vysedávať pri telke…

    2. ja mám pohybu viac než dosť a v tv sledujem len šport tak laskavo starajte o svoj pohyb

    3. Tak sa potom čo sťažuješ? Pohyb by mal stačiť v reáli a nie čumieť naň. A platiť zaň.

    4. ja sa sťažujem a kde len som konštatoval že doku staníc je viac a čo si ja predplácam a pozerám je hádam moja vec nebudem sledovať telenoveli keď ma to nezaujíma

    5. Ani ja nepozerám tie telenovely, ani stoky od *J a *M.

  9. no neviem mam magio sat KAON STB 2046 a tam je najvyssie rozlisenie 1080i aspon keby bolo 1080p a to mi povedali ze mam najnovsi model. nechapem takze 4k UHD na magio sat? To asi tazko

    1. Máš najnovší model, aký ponúka Tydlikom – ale medzi nami, ešte som nevidel box ponúkaný priamo od nich, ktorý by nebol otrasným črepom. Skylink to isté, možno ešte horšie. Ešteže väčšina operátorov má v ponuke karty a/alebo CA moduly a tak je možné použiť iný prijímač. Kto chce od sat. prijímača kvalitu a pokročilé funkcie, nech nikdy neberie modely priamo od operátora.

  10. Už by mohol Orange SAT zverejniť kde, na akom tranďáku sa bude dať naladiť na 16E.

    1. Už zverejnil Premier Sport bude na 11324Mhz a Orange Šport 2 sa dá na 12606Mhz

  11. a ziska Telekom/Digi prava na Ligu majstrov? Ved takto idu proti sebe, kedze mali ako jediny najslepsie ligy sveta (okrem LM).

  12. ako môže isť Telekom proti sebe keď práva vlastní DIGI CZ(LAMA)

  13. Je fajn že tam bude viac zápasov z Premier League a čo Liga majstrov.

  14. A Swan zaspáva dobu od kedy sa spojili nič nové nepridávajú a pritom je toľko staníc napríklad nová internacionál , Československo tv s mnoho ďalších . A nič onich sa nepíše ako iných operatoroch

  15. mne Digi4 vôbec nejde… zajtra im v Telekome rozbijem setobox o zem a idem odtial het!!!

Komentáre už nie sú povolené.