Reklama

Love Nature HD v mobilnej službe Skylink Live TV

Nový dokumentárny program Love Nature HD je už aj súčasťou služby Skylink Live TV. Luxemburský operátor M7 Gorup ho tak krátko po pripojení českej audio stopy zaradil aj do svojej mobilnej služby. V slovenskej verzii je dostupný od pondelka 19. augusta. Zákazníci, ktorí využívajú českú verziu, mali k programu prístup už od konca minulého týždňa. Program tak môžu sledovať ako zákazníci cez družicu, tak aj internet. V oboch prípadoch je dostupný v HD kvalite.
Pokračovanie nižšie:

Love Nature HD zaradil Skylink do svojej ponuky 12. augusta. Štandardne je súčasťou balíčkov Kombi, Flexi 10 a Komplet a to ako na Slovensku, tak aj v susednej Českej republike. Prevádzkovateľom sú spoločnosti Blue Ant Media a Smithsonian Networks. Diváci nájdu vo vysielaní dokumentárne programy so zameraním na prírodu. EPG je k dispozícii zatiaľ iba v anglickom jazyku.

Skylink Live TV je mobilná služba operátora Skylink určená štandardne pre všetkých užívateľov s aktívnou dekódovacou kartou. Využívať ju môžu zákazníci nielen v SR, ale aj v celej EÚ. Aplikácia je k dispozícii ako pre mobilné zariadenia s operačným systémom iOS a Android, tak aj pre vybrané Smart TV značky Samsung, LG, Finlux, Hitachi, JVC, Telefunken, Toshiba, Gogen, Hyundai, Orava alebo satelitné prijímače Samsung EVO-S či špeciálne boxy Tesla Mediabox QX4. Popri tom je možné službu využívať aj cez webové rozhranie na akomkoľvek PC. Programová ponuka záleží od aktivovaného balíčka na dekódovacej karte.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

  1. Ha Ha – ale zatiaľ iba s anglickou zvukovou stopou na Skylink Live TV…

Komentáre už nie sú povolené.